Kuvat: Hulppeat miljoonakodit – nämä julkkikset eivät tingi asumismukavuudestaan

Kurkista miltä näyttää yli kuuden miljoonan arvoinen luksuskoti Manhattanilla tai yli 500-neliön maalaisasunto Kaliforniassa. 

Näyttelijä Uma Thurmanin 5,5 miljoonan euron arvoinen miljoonakoti sijaitsee keskeisellä paikalla Manhattanin Gramercy Parkissa. Yli 260 neliöisestä asunnosta löytyy muun muassa kolme vaatehuoneellista makuuhuonetta. Tästä vaaleasta ja avarasta asunnosta löytyy lisäksi huippuvarusteltu keittiö ja turkkilainen höyrysauna. 

Asunto on sisustettu tyylillä käyttäen sekä antiikkia että moderneja huonekaluja. 

Viinikellari ja holvikatto

Laulaja Keshan Nashvillen asunnon hinnaksi on arvioitu vaatimattomat 1,4 miljoonaa. Tässä 446 neliöisessä asunnossa on kaiken kaikkiaan neljä makuuhuonetta ja pohjakerroksesta löytyy viinikellari. Asunnon vetonaula on kuitenkin olohuone, jonka holvikatto ja ristikkopuut ovat näyttävä kokonaisuus. Brasilian kirsikkapuu hallitsee olohuoneen ja baarikeittiön värimaailmaa. 

Ulkoa löytyy puiden varjostama allas-alue, jossa on taatusti mukava viettää aikaa aurinkoisena päivänä. 

Elokuvateatteri ja avattava seinä

Laulaja Joe Jonasinkaan Kaliforniassa sijaitseva asunto ei ole sieltä edullisimmasta päästä. Tämä 3,3 miljoonan arvoinen 520-neliöinen asunto pitää sisällään muun muassa viisi makuuhuonetta, 7 kylpyhuonetta ja elokuvateatterin. Upean asunnon lisäksi pihapiiristä löytyy myös vieraita varten rakennettu "vierasmaja". 

Yksi tämän maalaistaloksikin kutsutun asunnon hienouksista on olohuoneen avattava seinä, joka mahdollistaa pihapiiristä ja ulkoilmasta nauttimisen myös sisätiloissa. 

Uskomattomat näköalat

Näyttelijä Chris Hemsworthin näköalakoti Malibussa on arvoltaan reilu kolme miljoonaa euroa. Tämän lähes 430 neliön asunto pitää sisällään neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Valoisan asunnon kruunaa valtava terassi, jossa kelpaa grillailla isommallakin porukalla. 

Lähteet: Dailymail, Variety

Lue myös:

    Uusimmat