"Kun saat tietää, että ystäväsi ovat perseestä..." – Marissalle vinkattiin, että TikTokissa leviää hänestä kertova video

Tästä tiedät, että sinulla on paras ystävä 1:10
Et voi kuvitella häitäsi, syntymäpäivääsi, lomiasi, keskiviikkojasi tai ylipäätään elämääsi ilman häntä… Tästä tiedät, että sinulla on paras ystävä!

Marissa sai TikTokin kautta tietää ystäviensä kaksinaamaisuudesta.

Oli tavallinen päivä toukokuussa 2021, kunMarissa Meizz alkoi saada viestejä – paljon viestejä. Lukuisat ihmiset lähettivät hänelle TikTokissa näkemäänsä videota. Videolla kerrotaan, miten Marissan ystävät puhuivat tästä pahaa, kertoo Insider.

"Jos nimesi on Marissa, pliis, kuuntele..."

Nimimerkkiä Drewbdoobdoo käyttävät tiktokkaaja sattui kuulemaan ystäväporukan keskustelun puistossa ja päätti laverrella siitä videosovellukseen.

Drew'n mukaan usean hengen ryhmä keskusteli viikonlopun juhlista, jotka suunniteltiin tahallisesti ajankohtaan, jonka Marissa olisi varmasti poissa.

– Jos nimesi on Marissa, pliis, kuuntele. Kävelin juuri ystäviesi ohi ja se viikonloppu, kun olet pois, ei ole ainoa vaihtoehto juhlille, hän sanoi.

Lopuksi Drew anoi TikTok-kansaa etsimään Marissan. Videolla on jo yli 14 miljoonaa katselukertaa, ja se löysi tiensä myös "oikean" Marissan luo. Hän sai viestin videosta kymmeniltä ihmisiltä.

Drew etsi Marissaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Oikea Marissa näki videon: "Tiesin heti mielessäni, kenestä on kyse"

Katsottuaan videon Marissa ymmärsi, että siinä puhutaan hänestä: hänhän oli suunnitellut roadtripin juuri sille viikonlopulle, kun hänen ystävänsä järjestivät juhlat, joita "ei voinut siirtää".

– Tiesin heti mielessäni, kenestä on kyse, Marissa kuvaa Insiderille.

– Jos tämä video kertoo minusta... Kaverit, tarvitsen uusia ystäviä, hän päivitteli videollaan.

Marissa ja Drewbdoobdoo. "Kun saat TikTokissa tietää, että ystäväsi ovat p*rseestä, mutta sen avulla tapaat tuhansia parempia ystäviä".  Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin "ystävät" selittivät toimintaansa

Video todella oli kuvattu alueella, jolla Marissan ystävät yleensä käyvät brunssilla. Hän otti yhteyttä ystäviinsä.

– Se, että edes ajattelin, että he olisivat tämän videon ihmiset, kertoo, millaisia ystäviä he ylipäätään ovat, Marissa myöntää.

– Olen ihan onnellinen, että näin kävi, koska kaikelle on tarkoitus.

Yksi ihminen ystäväporukasta kertoi Marissalle, ettei häntä haluttu kutsua, koska Marissa on "tosi hauska ja kaunis" ja juhlien järjestäjä pelkäsi, ettei huomiota riittäisi hänelle itselleen.

Marissa julkaisi useita päivityksiä tapahtuneesta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätti alkaa järjestää ystävyystapahtumia

Marissa päättikin käyttää aikansa parempien ystävien löytämiseen. Hän päätti järjestää ystävyyssuhteiden solmimiseen tarkoitetun tapaamisen New Yorkin keskuspuistossa, ja lähes 200 ihmistä saapui paikalle.

Tapaaminen oli niin suosittu, että Marissa perusti "yksinäisille ystäville" oman Instagram-yhteisön. Nyt tapaamisia on järjestetty jo useita.

Ikävä tapaus poiki paljon hyvää: Marissa paitsi sai "narautusvideon" tehneestä Drew'sta ystävän, myös kertoo auttaneensa muita löytämään parempia ystäviä.

– Ihmiset lähettävät kuvia kertoen "hei, tapasimme järjestämässäsi tapaamisessa ja hengailemme yhdessä", tai "tapasimme Instagram-tililläsi ja vietämme aikaa yhdessä", ja minusta se on niin siistiä.

Katso myös: Hän tietää jo, millaisena otat kahvisi tai teesi työpaikan automaatista...Tunnistatko "työbestiksesi" tästä listasta?

Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko"työbestiksesi"tästä listasta? 0:44

Lue myös:

    Uusimmat