Hyväntekijät siivosivat masentuneen vanhuksen rähjäisen kodin – tämä oli tulos: "Olisin tarvinnut apua jo kauan sitten"

Hyväntekijät siivosivat masentuneen vanhuksen kamalaan kuntoon päässeen kodin: ”Olisin tarvinnut apua jo kauan sitten” 1:51
Tältä Genen kamalaan kuntoon päässeessä kodissa näytti ennen ja jälkeen muodonmuutoksen.

Joukko hyväntekijöitä yhdisti voimansa auttaakseen elämänhallinnan menettänyttä vanhusta Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

81-vuotias Gene on eläköitynyt postityöntekijä, jonka koti oli monista syistä muuttunut asuinkelvottomaksi. Vanhuksen koti, jossa tämä oli asunut jo 40 vuoden ajan, sai uskomattoman muodonmuutoksen, kun joukko paikallisia sponsoreita ja vaarallisten aineiden hävittämiseen ja siivoamiseen erikoistunut joukko otti Genen kodin kohteekseen.

– Lahjoitimme noin 35 000 dollaria, vaarallisten aineiden käsittelyyn erikoistuneen 911 Hazmat Cleanup -palvelun omistaja Kim Chatman kertoo CNN:lle.

Kaaos järkytti

Chatman päätti auttaa vanhusta saatuaan puhelun Genen putkimieheltä. Saavuttuaan Genen kodille ryhmää odotti järkyttävä kaaos. Koko asunto oli yltä päältä roskan, homeen, vanhan ruoan ja tuholaisten ulosteessa.

– Sen kunto oli järkyttävä, Chatman muistelee.

Keräämänsä hyväntekijöistä koostuvan tiimin kanssa Chatman siivosi kodin ja korjasi asunnon vauriot. He korjasivat talon katon ulkoa ja sisältä, remontoivat kylpyhuoneen, keittiön ja lattian. Gene sai myös lahjoituksina uusia huonekaluja.

Yllä olevalta videolta näet tilanteen ennen ja jälkeen muodonmuutoksen!

Yksinäisyys painoi vanhusta

Gene kertoo, että vuodet ovat hidastaneet häntä. Infarktin myötä hän masentui ja on kroonisesti väsynyt, mutta myös yksinäisyys verotti seniorin voimia.

– Olisin tarvinnut apua jo kauan sitten, mutta en koskaan pyytänyt sitä. Tilanne pääsi karkaamaan hallinnastani, Gene toteaa.

Gene on saanut apua vanhuuden vaivoihinsa ja viimein tutustunut naapureihinsa.

– Olenhan minä asunut täällä jo todella kauan, mutta olen vain pysynyt itsekseni, Gene sanoo.

Chatman on nähnyt Genen kaltaisia kohtaloja lukuisia. Hänen mielestänsä tavaroiden hamstraus on vaaranmerkki. Genen kaltaisten ihmisten auttaminen on hänelle tärkeää hyväntekeväisyyttä.

– Jätämme heidät parempaan jamaan, kuin heidät kohdatessamme, Chatman toivoo.

– He pelastivat elämäni, Gene kiittelee auttajiaan.

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat