Köyhä nigerialaisnainen vilahti vahingossa räppärin muotikuvassa – nappasi itselleen mallisopimuksen

Nigerialaisnaisen elämä muuttui onnekkaan sattuman ansioista, kertoo Viralthread-sivusto.

Mallisopimus, monen pikkutytön unelma. Joskus haaveet voivat toteutua onnekkaan sattuman ansiosta!

Rap-artisti Tinie Tempahin kuvauksissa Nigeriassa tapahtui yllättävä käänne. Tempah poseerasi kuvaajalle kadulla, kun paikallinen nainen asteli vahingossa Tempahin kuvaan. Kuvaaja Ty Bello tajusi myöhemmin kuvia katsellessaan löytäneensä jotakin harvinaista. Hän lisäsi kuvan Instagramiin.

– Haluan auttaa häntä kokoamaan mallikansion, jos häntä kiinnostaa. Hän on niin kaunis ja kuvautui hyvin. Haluan löytää hänet taas, jotenkin, Bello kirjoitti.

Nainen, Olajumoke Orisaguna, löytyi viikossa. Orisaguna oli joutunut muuttamaan töiden perässä pois miehensä ja lapsensa luota.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Bello otti naisesta useita kuvia, ja kertoi samalla tämän tarinan Instagramissa. Orisaguna ei puhu paljoakaan englantia. Yllätys oli ollut suuri, kun tuttava oli näyttänyt Orisagunalle tämän omaa kuvaa Facebookista.

Kotimaassaan Orisaguna opiskeli kampaajaksi, mutta hänen perheellään ei ollut varaa maksaa paikallista rituaalia, joka antaa oppilaalle luvan oman salongin avaamiseen. Hän oli kadulla myymässä leipää, kun onnekas kuvaus sattui.

Bellon avustuksella Orisaguna on saanut taloudellista tukea muun muassa lapsensa koulutukseen. Orisaguna esiintyi myös paikallisen lehden kannessa, ja on jo saanut mallisopimuksen. Aika näyttää, tuleeko hänestä uusi kansainvälinen mallikuuluisuus!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja