Huippumalli paljasti karmeat keinot pysyäkseen langanlaihana

Huippumalli Beverly Johnson on kertonut, miten piti hoikan ulkomuotonsa yllä 70-luvulla.

Huippumalli Beverly Johnson, 71, paljasti Page Sixin haastattelussa, että jäi 1970-luvulla koukkuun huumeisiin, kun eli pääosin kokaiinilla ja söi viikossa kulhollisen riisiä ja kaksi kananmunaa. Hän oli ensimmäinen musta nainen, joka pääsi Voguen kanteen 50 vuotta sitten vuonna 1974.

Alla olevassa kuvassa Beverly Johnson on Voguen kannessa vuonna 1974.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muotialan sisäpiiriläiset kehottivat 70-luvulla Johnsonia näyttämään mahdollisimman laihalta kuvauksia varten. 

– Meille uskoteltiin, ettei kokaiini aiheuta riippuvuutta. Emme tienneet, että kokaiini aiheuttaa riippuvuutta. Kaikki käyttivät huumeita aikoinaan, mutta etenkin mallit käyttivät kokaiinia, koska emme syöneet. Muistan syöneeni kaksi kananmunaa ja kulhollisen ruskeaa riisiä viikossa. Vapisin taksissa ja sanoin, että pysäytä, koska minun on saatava pussi M&M-karkkeja. Emme syöneet, ja joka kerta kun tulit töihin, niin he ikään kuin onnittelivat sinua laihuudestasi. Kukaan ei oikeastaan kertonut sinulle totuutta, Johnson kertoi. 

Johnson sanoi ymmärtäneensä tilanteensa vasta, kun hänen huolestunut äitinsä pakotti hänet eräänä päivänä nousemaan kylpyammeesta ja katsomaan itseään peilistä. 

– Se oli ensimmäinen kerta, kun näin luideni katsovan minuun päin. Se oli minulle suuri herätys.

Johnson on nyt ollut raitis nyt yli 50 vuotta.

Alla olevassa lehden kannessa Beverly Johnson on vuonna 1975.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän esittää tällä hetkellä Beverly Johnson In Vogue -teatteriesitystään, jossa hän esiintyy yksin. Esityksessä hän puhuu malli- ja näyttelijänurastaan, perheestään, rakastajistaan ja varttumisestaan Buffalossa, New Yorkissa, sekä osoittaa kunnioitusta legendaarisille naisille. Esitys on nähtävillä 59E59-teatterissa, New Yorkissa, 4. helmikuuta asti.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat