Kovasta huumevyyhdistä vangittu Janne ”Nacci” Tranberg kanteli yhteydenpitonsa rajoittamisesta – oikeus ei löysännyt gangsterin kohtelua

Satoja kiloja kovia huumeita,"Boss"-kokaiiniharkko, surullisenkuuluisaa"kristallia"… Gangsteri"Naccin"ja liikemies Ranta-ahon epäillään junailleen Suomeen miljoonien arvosta kamaa 0:39
"Naccia" epäillään massiivisessa huumerikosvyyhdissä. Kuvissa poliisin takavarikoimia huumausaineita.

Laajasta satojen kilojen huumerikosvyyhdistä vangittu Janne ”Nacci” Tranberg kanteli hänen yhteydenpitonsa rajoittamisesta.

Henkilön yhteydenpidon rajoituksella rajoitetaan henkilön yhteydenpitoa muihin henkilöihin. Henkilö ei esimerkiksi voi esimerkiksi olla yhteydessä kirjeitse, puhelimella tai tapaamisin tiettyjen henkilöiden kanssa. Hänen yhdessäoloaan tiettyjen vankien kanssa voidaan myös rajoittaa.

Tänään hovioikeus kuitenkin päätti hylätä Tranbergin kantelun. Se tarkoittaa, että Tranbergin viestintä on yhä rajoitettua. Aiemmin lokakuussa MTV Uutiset kertoi, että Tranberg ei tiettävästi saa olla yhteyksissä ex-vaimoonsa, mutta on ollut heidän tyttärensä saa pitää yhteyttä isäänsä.

Tranberg pakoili pitkään poliisia erinäisiin talousrikoksiin liittyvissä asioissa. Myöhemmin häntä alettiin epäillä törkeästä huumausainerikoksesta, joka kytkeytyy liikemies Niko Ranta-ahoon. Poliisi tiedotti viime viikolla massiivisesta huumetutkinnasta, jossa epäillään maahantuodun huomattavia huumemääriä.

Janne Nacci osallisena huumevyyhdissä 0:15
Näin Janne "Nacci" Tranberg kommentoi ennen vangitsemistaan sitä, onko hän tehnyt rikoksia poliisia pakoillessaan.

Lue myös:

    Uusimmat