Miten tämä on mahdollista? Janne "Nacci" Tranberg päivittää somea, vaikka istuu Espanjassa kaltereiden takana – "Kiitos synttärionnitteluista!"

5:11
Video: Jo aiemmin kerrottiin, että Tranbergin ja Ranta-ahon rikosepäilyjen uskotaan liittyvän toisiinsa.

Virkavaltaa pitkään pakoilleen, entisen Cannonball -jengin johtohahmon Janne ”Nacci” Tranbergin sosiaalisen median kanavat eivät hiljene edes tutkintavankeudessa.

Espanjassa viranomaisten hoteissa tällä hetkellä oleva Tranberg ei tiettävästi pääse tällä hetkellä verkkoon, sillä hän odottaa luovutuspäätöstä Suomeen siirtämiseksi.

Sosiaaliseen mediaan ilmestyi kuitenkin yllättäen Tranbergin syntymäpäivään viittaava päivitys.

– Kiitos synttärionnitteluista! En ole enää etsintäkuulutettu, sillä olen vankilassa. Uusi kappale alkaa: Vankilapäiväkirjat, Instagramissa julkaistussa päivityksessä kirjoitettiin englanniksi.

Saa olla yhteyksissä tyttäreensä

MTV Uutiset tiedusteli Tranbergin entiselta vaimolta, onko tällä tietoa kuvan julkaisijasta. Hän kertoo, ettei tiedä, kuka Tranbergin tiliä päivittää, mutta epäilee henkilön oleskelevan Suomessa.

Hän kertoo, että hän ei saa tällä hetkellä olla lainkaan yhteydessä ex-mieheensä. Yhteinen tytär on kuitenkin saanut olla puhelinyhteydessä Espanjassa vangittuna olevaan isäänsä.

Tranbergin luovutuspäivästä hänellä ei ole tietoa.

Tranbergin ex-puoliso oli itse toista viikkoa tutkintavankeudessa liittyen samaan epäilyyn törkeästä huumausainerikoksesta, josta Tranbergia epäillään.

Pakomatka päättyi Espanjassa

Nacci pakoili Suomen viranomaisia lainvoimaisen vankeustuomionsa vuoksi, minkä lisäksi hän vältteli oikeudenkäyntiä suuren veropetosvyyhdin tiimoilta.

Uudenvuodenyönä 2018 Suomesta paennut Tranberg jäi kiinni joitakin viikkoja sitten Espanjan Aurinkorannikon Esteponassa. Hän oli ehtinyt paikoilla virkavaltaa lähes kahden vuoden ajan.

Näiden rikosepäilyjen päälle Tranbergia epäillään myös törkeästä huumausainerikoksesta, joka kytkeytyy liikemies Niko Ranta-ahoon. MTV Uutisten tietojen mukaan Ranta-aho on auttanut Tranbergia tämän pakomatkan aikana muun muassa asunnon hankkimisessa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja