Mainos

Koulunäytelmän sydäntäsärkevä loppu: Opettaja nappasi mikrofonin autistisen pojan nenän edestä

Opettajan teko järkytti autistisen pojan äitiä.

Länsivirginialainen opettaja on joutunut ankaran kritiikin kohteeksi napattuaan mikrofonin autistiselta pojalta kiitospäivän näytelmässä. Äidin, Amanda Riddlen, kuvaamaa videota tilanteesta on katsottu YouTubessa jo yli 755 000 kertaa.

Videolla näkyy, kuinka rooliasuihin pukeutuneet lapset tulevat vuorollaan mikrofonin eteen kiittämään yleisöä ja toivottamaan heille hyvää kiitospäivää. Kun on kalkkuna-asuun pukeutuneen Caleb Riddlen, 6, vuoro puhua, opettaja nappaa mikrofonin tämän edestä.

Caleb-poika murtuu itkemään ja jää lavalle ihmettelemään tapahtunutta. Äiti kirjoittaa YouTube-videon yhteydessä poistuneensa paikalta kyynelissä.

– Poikani on vähän erilainen, tiedän sen, mutta hänen sydämensä on niin suuri ja hän rakastaa kaikkia. Mitä sillä on väliä, jos hän halusi sanoa gulp, gulp, hänhän oli kalkkuna. Olen kyllästynyt siihen, että lapsia, joita ei pidetä "normaaleina", kohdellaan tuolla tavoin, Riddle tilittää.

Koululaitoksen edustaja on kertonut, ettei opettajan tarkoitus ollut pahoittaa kenenkään mieltä, ja hänellä on tapahtuneesta paha mieli.

***

Lähteet: Fox News, Wdtv

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.