Kosto on suloinen! Tälle uhkealle kaunottarelle ei kannata lähettää härskejä kuvia

Jotkut miehet eivät yksinkertaisesti tiedä, kuinka lähestyä naisia. Ja eräs malli haluaa opettaa heitä.

Vaikka monet naiset jättävät saamansa peniskuvat vain huomioitta, malli Emily Sears ja hänen ystävänsä Laura käsittelevät niitä hieman toisella tavalla.

Sears – syntyperältään australialainen, mutta parhaillaan Los Angelesissa asuva malli – on saanut kerättyä itselleen jo 2,4 miljoonaa seuraajaa Instagram-tililleen. Sears pitää faninsa tyytyväisinä kertomalla usein elämästään ja julkaisemalla kuvia itsestään ja mallikeikoistaan. Julkisuudella on kuitenkin hintansa: nainen saa usein peniskuvia tahtomattaan. 

Kun Sears alkoi saada jo peniskuvia jo päivittäin, hän päätti tehdä asialle jotain. Niinpä hän alkoikin jakaa kuvia niiden lähettäjien tyttöystäville tai heidän naispuolisille perheenjäsenilleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sears kertoi Mashable-sivustolle, että sai idean puuhaansa parhaalta ystävältään Lauralta, DJ:ltä, jolla on itselläänkin fani jos toinenkin.

– Nähtyäni, miten hän käsitteli asian, olen tehnyt samoin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miehet luulevat olevansa anonyymeja"

Kun Sears meni ensimmäisen kerran estämään erään peniskuvan lähettäneen miehen pääsyn sosiaalisen median tililleen, hän huomasi, että miehen profiili oli täynnä kuvia tämän tyttöystävästä.

– On todella yllättävää, kuinka miehet luulevat olevansa anonyymeja, vaikka on niin helppo löytää muita profiileja netistä heidän käyttäjänimellään etsimällä, Sears hämmästelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sears otti ohjat omiin käsiinsä ja ilmoitti miehen tyttöystävälle kertoakseen tälle tämän poikaystävänsä käytöksestä.

Sears lähetti tyttöystävälle sekä saamansa kuvan että viestin, jossa luki: "Olen pahoillani, että joudun kertomaan sinulle, että kumppanisi lähettää kuvia alapäästään Instagramin malleille. Kerron sinulle tämän, koska uskon, että naisten pitää pitää yhtä. Haluan sinun tietävän, että kaikentyyppiset miehet tekevät tällaista, eikä se mitenkään kuvasta sinua. Ansaitset parempaa kohtelua kuin tämä."

Joskus naiset lähettävät kuvakaappauksen miehen tyttöystävän some-tilistä osoittaakseen, että he tietävät miehen olevan varattu. Kikka on purrut jo moneen, ja miehet ovat olleet pahoillaan käytöksestään.

– Tiedoksi niille miehille, jotka ovat sinkkuja ja lähettävät tällaisia viestejä, tämä on ehdottomasti huonoin tapa lähestyä naisia, Sears vinkkaa.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat