Koskettavaan kuvaan ikuistettu syöpäsairas pikkutyttö menehtyi – "ei unohdu koskaan"

Syöpäsairas pikkutyttö, jonka tilanne on koskettanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa, veti maanantaina viimeisen henkäyksensä. 

MTV Lifestyle uutisoi aiemmin tässä kuussa iloisesta ja leikkisästä pikkutytöstä, Braylynn Lawhonista, jonka elämä muuttui kertaheitolla kuolettavan syöpädiagnoosin myötä. Kuukaudessa viisivuotiaan tytön kunto heikkeni heikkenemistään, ja vanhemmat joutuivat tekemään jotain, jota ei toivoisi yhdellekään perheelle; sanomaan tyttärelleen viimeiset jäähyväiset.

Viikko viimeisten jäähyväisten ja elintoimintoja seuranneiden koneiden sammuttamisen jälkeen perhe kertoi tytön poistuneen tästä maailmasta.

Prinsessoja rakastanut tyttö sai enkelin siivet

Tammikuun alussa tytön äiti Ally Parker julkaisi Facebookissa rehellisen päivityksen, joka on koskettanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Äidin jakamassa kuvassa sureva isoisä on sanomassa riipiviä jäähyväisiä koneisiin kytketylle lapsenlapselleen. Kuva kuvastaa syövän raakuutta enemmän kuin tuhat sanaa.

Nyt, noin viikko laajalle levinneen päivityksen jälkeen tytön isoäiti kertoi pienen tytön lentäneen taivaaseen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on maanpäällinen helvetti. Tunnen avuttomuutta. Yritän pysyä vahvana perheeni tähden, isoäiti Beth peteron-Hickman kertoi People-sivustolle.

Surun murtama perhe haluaa tehdä pikkutytön viimeisestä matkasta mahdollisimman hyvän, ja he aikovatkin järjestää prinsessoja rakastaneelle tytölle hautajaiset, jollaisia hän olisi taatusti rakastanut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Meidän suloinen Braylynn, meidän soturiprinsessamme, sai tänä iltana vaaleanpunaiset enkelisiivet. Hänen lempinimensä oli prinsessa Bel, ja hän pystyi valaisemaan huoneen. Hän rakasti Hello Kittyä, ja hänen syntymäpäivänsä oli 10. joulukuuta. Hän oli prinsessa, joka oli vahva kuin sotilas, eikä hän unohdu koskaan, perheen Facebookiin jakamassa muistokirjoituksessa kerrotaan.

Lähde: People

***

6:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.