”Kenenkään ei tulisi joutua kokemaan tätä” – äidin jakama kuva muistuttaa lasten syövän raakuudesta

Kuolettavan syöpädiagnoosin saaneen tytön äiti toivoo, että parannuskeino sairauteen löydettäisiin pian. Yksikään lapsi ei ansaitse tällaista loppua. 

Vain kuukausi sitten viisivuotias Braylynn Lawhon eli täysin tavallista pikkutytön elämää. Hän leikki, nauroi ja piti hauskaa aivan kuten muutkin ikäisensä lapset. Perheen elämä muuttui kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun tytölle diagnosoitiin DIPG, parantumaton aivosyöpä.

Tytön vanhemmat ovat tehneet kaikkensa pelastaakseen lapsensa, mutta valitettavasti kova tahto ei aina riitä. Tammikuun alussa tytön kunto alkoi heiketä entisestään, ja lääkärit joutuivat kertomaan vanhemmille huonot uutiset; tytön aivoissa pesivä kasvain oli alkanut vuotaa.

Mitään ei ole tehtävissä, ja lääkäreiden mukaan Braylynn saattaa kuolla minä hetkenä hyvänsä.

Yksikään lapsi ei ansaitse kuolla tähän sairauteen 

Tammikuun seitsemäs päivä tytön äiti Ally Parker julkaisi Facebookissa koskettavan viestin tyttärensä tilasta. Hänen aikansa on käymässä vähiin. 

– Tämä päivä tulee olemaan tähänastisen elämäni pahin, ja viikon sisällä tulee eteen päivä, joka tulee olemaan tätäkin kamalampi. Tänään on päivä, jolloin kaikkien täytyy sanoa viimeiset hyvästinsä viisivuotiaalle, Parker kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kenenkään ei tulisi joutua kokemaan tätä. Yksikään ihminen maailmassa ei voi olla niin julma, että ansaitsisi tuntea samalla tavalla, kuin mitä minä tunnen nyt.

Äidin mukaan hänen tyttönsä, aivan kuten muutkin saman diagnoosin saaneet lapset, olisi ansainnut elää täyden ja onnellisen elämän. Kirjoituksessaan Parker toivoo hartaasti, että sairauteen keksittäisiin parannuskeino. Siihen täytyy keksiä parannuskeino.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Meidän täytyy laittaa tälle piste, Parker toteaa.

Pian jakamansa tekstin jälkeen Parker jakoi kuvan, joka kertoo perheen kokemasta tuskasta enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvassa isoisä on jättämässä tyttärentyttärelleen riipiviä jäähyväisiä ennen koneiden sammuttamista. 

Äidin tuoreimman päivityksen mukaan tyttö on edelleen sairaalassa kytkettynä hengityskoneeseen, mutta laitteet eivät enää seuraa hänen elintoimintojaan. 

Korjaus 10.1. klo 19.51: Kuvassa on Braylynnin isoisä, ei isä.

Lähde: KnoxNews

***

6:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja