Koronaan vakavasti sairastunut Michael, 35, pääsi kotiin neljän kuukauden yksinäisen taistelun jälkeen – katso riemukas video sairaalalta: "Niin monet itkut itkettiin"

1:28
Kun Michael pääsi kotiin neljän kuukauden koronataistelun jälkeen, hänelle järjestettiin tunteikkaat jäähyväiset, katso!

Yksi teksasilaiskaupungin ensimmäisistä koronapotilaista on päässyt kotiin sairaalasta pitkällisen taistelun jälkeen. Tervehtyneen miehen lähtö oli juhlallinen, kuten yllä olevalta videolta näkyy. 

Michael Saucedo, 35, joutui sairaalaan flunssaoireiden vuoksi maaliskuun lopussa Texasin Pasandenan kaupungissa.

Maaliskuun 27. päivä hänet eristettiin positiivisen koronavirustestituloksen vuoksi. Hän oli yksi sairaalan ensimmäisistä koronaviruspotilaista. 

Ja nyt, neljä kuukautta myöhemmin nuorimies on päässyt vihdoin pois sairaalassa kuukausia kestäneen taistelun jälkeen. Kyseessä oli hetki, jota kukaan ei ollut uskaltanut toivoa. 

Kun pyörätuolissa Michael saateltiin sairaalan käytävää pitkin kohti sairaalan ovia, häntä ympäröi joukko ihmisiä, jotka osoittivat suosiotaan taputtamalla. Ilmassa oli todellista juhlan tuntua ja aitoa iloa miehen parantumisen takia. 

– Se oli niin tunteikasta. En voinut uskoa sitä, Michaelin sisko Cassidy sanoo herkistyneenä uutiskanava ABC:lle. 

Katso videolta, miltä juhlava tilaisuus näytti!

Tuskien taival päättyi

Viimeiset neljä kuukautta eivät ole olleet miehelle helppoja. Kuten moni koronapotilas, myös Michael kärsi verihyytymistä ja muista taudin aiheuttamista hengenvaarallisista komplikaatioista. CNN:n mukaan miehen sydän pysähtyi peräti kahdesti, minkä lisäksi hänellä todettiin lievä aivohalvaus. 

– Hän oli yksi ensimmäisistä, jotka otettiin sisään (koronaviruksen vuoksi) ja seuraava vuorokausi oli hänelle todella rankka. Lopulta hän päätyi hengityskoneeseen, ylilääkäri Monte Orahood paikallisesta sairaalasta kertaa. 

Taisteli yksin koronavirusta vastaan

Toipumisesta teki entistäkin raskaamman se, ettei Michael voinut nähdä perhettään koko kevään aikana koronaviruspandemian vuoksi. 

Hänen 7-vuotias tyttärensä vieraili sairaalassa säännöllisesti – ei tosin sisällä, vaan hän katseli sairastavaa isäänsä ikkunan läpi. 

– Niin monet itkut itkettiin. Emme tienneet, mitä hänelle tapahtuu – se oli kuin nyyhkytarina, sukulainen muistelee raskasta aikaa. 

– Michaelin tytär oli iloinen nähdessään isänsä. Michael oli niin onnellinen halatessaan tytärtään, Michaelin sisko kertaa tunteikasta jälleennäkemistä.  

Lähteet: CNN, ABC13

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja