Mainos

Harjavallan kouluun murtauduttiin ja tiloja tärveltiin törkeällä tavalla – poliisi pyytää vihjeitä murtoon liittyen

Harjavallan alakoululle on murtauduttu ja tiloissa on aiheutettu mittavaa vahinkoa. Lounais-Suomen poliisi pyytää vihjeitä tapaukseen liittyen.

Kokemäen poliisi sai tänään aamupäivällä ilmoituksen, että Keskuskadulla sijaitsevan keskustan alakoulun tiloihin oli murtauduttu rikkomalla pukuhuoneen ikkuna ja koulun sisällä on tehty ilkivaltaa.

Ruokala sotkettiin täysin

Paikalle menneen partion silmien eteen aukesi surullinen näkymä. Ruokalassa oli heitetty näkkileivät lattialle ja kaadettu maitoautomaatteja. Lattialle oli levitetty jauhoja ja kylmätiloissa rikottu muun muassa maitotölkkejä ja isoja säilykepurkkeja oli puhkottu rikki. Kattoa ja seiniä oli sotkettu.

Videotykkejä ja tietokoneita oli hajotettu

Koulun käytävillä ja avoinna olevissa luokkahuoneissa näkymä oli yhtä lohduton. Käytäviä oli sutattu erilaisilla nesteillä ja elintarvikkeilla.
Luokkahuoneissa olleita videotykkejä oli hajotettu ja atk-luokan kannettavia tietokoneita, näyttöjä ja hiiriä oli paiskottu lattialle ja hakattu myös vasaralla kappaleiksi.

Yhdessä luokkahuoneessa oppilaiden pulpetit ja piano oli sutattu vesiliukoisella värillä.

Myös henkilökunnan sosiaalitilan pukukaappien sisällöt oli levitetty lattialle.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja koulukeskuksen tapahtumiin liittyen sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Oikaisu 17.14: Jutussa ja otsikossa luki alun perin "Kokemäen Harjavallan kouluun". Uusi kirjoitusasu: Harjavallan kouluun.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja