Koetko koskaan omaa puolisoasi epäkiihottavaksi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Koetko koskaan omaa puolisoasi epäkiihottavaksi? Missä tilanteessa? Naisena hormonikierron aikana on hetkiä, jolloin en lainkaan halua miestäni. Onko miehillä koskaan aikoja tai tilanteita, joissa oma, rakas nainen ei vain kiihota? Milloin?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Kun perusteeton nalkutus alkaa, niin ei voisi vähempää kiinnostaa."
– 34, naimisissa

"Fyysiset muutokset eivät vie haluja, mutta pidempään kestänyt nalkutus ja riidan haastaminen vievät naisesta kiihottavuuden."
– 33, sinkku

"Oma rakas kiihottaa mielessä aina, mutta jos tämä on torjuva tai vihainen, niin kiihko sammuu. Toinen juttu on, että flunssa, väsymys tai ylikunto voivat viedä voimat tai kiinnostuksen seksiin kokonaan vähäksi aikaa, mutta aina on tullut takaisin. Koskaan ei rakastavan vaimon läheisyys ole tuntunut millään lailla vastenmieliseltä, vaikka ei itse jaksaisi evääkään liikuttaa."
– 50+, naimisissa

"Hetkittäin olen kokenut sellaisiakin fiiliksiä, mutta siinä on ollut aina taustalla jokin isompi mieltä painava asia, kuten riita tai jokin muu ikävä tapahtuma. Sillä ei ole mitään tekemistä esimerkiksi fyysisten ominaisuuksien tai muutosten kanssa. Ja myös sellaisia hetkiä on ollut, että toinen haluaisi seksiä eikä itsellä ole lainkaan sellainen fiilis, vaikkakin se on ollut aika harvinaista. Sekään ei kuitenkaan liity varsinaisesti kumppaniin itseensä."
– 28, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja