Kiusallinen ongelma englantilaisella auringonkukkapellolla: Kävijät nakuilevat julkisesti – omistajat joutuivat turvautumaan kieltokyltteihin

Brittiläiset auringonkukkapellon omistajat pyytävät, etteivät vieraat ottaisi alastonkuvia perheystävällisellä tilalla.

Englannin Hayling Islandilla Stoke Fruit Farm -nimistä tilaa ylläpitävät sisarukset Sam Wilson ja Nette Petley joutuivat pystyttämään kylttejä, joissa pyytävät, etteivät vieraat riisuutuisi ilkosilleen heidän tiluksillaan, uutisoivat muun muassa CNN ja New York Post.

Kyltit pystytettiin sen jälkeen, kun lapsetkin olivat joutuneet todistamaan härskejä kuvaussessioita. Kylteissä kielletään julkinen alastomuus havainnollistavien kuvien kera.

– Ihmiset ovat aina ottaneet meillä uskaliaita kuvia, mutta tämä on ensimmäinen vuosi, kun se on ollut ongelma, minkä vuoksi olemme pystyttäneet kylttejä, Wilson selitti CNN:lle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tapaukset häpeilemättömän julkisia"

Auringonkukkia tilalle istuttivat Wilson ja hänen kihlattunsa ennen naimisiinmenoaan kuutisen vuotta sitten. Kukista tuli myöhemmin suosittu nähtävyys, joita tullaan katsomaan kauempaakin. Tilalla kasvaa möys esimerkiksi vehnää, herneitä, perunoita ja kurpitsaa.

Pellot avattiin jälleen yleisölle viime kuussa, ja kamelin selkä niin sanotusti katkesi kuudennen nakukuvaussession jälkeen. Kolme sessioista tapahtui yhden päivän aikana. 

Sisarukset julkaisivat myös farmin Facebook-sivuilla päivityksen aiheesta. Julkaisussa he pyytävät vieraita pitämään vaatteet yllään auringonkukkien keskellä, ja kertovat saavansa lisääntyvissä määrin ilmoituksia nakukuvauksista. Julkaisussa anellaan, ettei vastaavaa tapahtuisi enää julkisesti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

50 eekkerin tilalla on nykyään kaksi miljoonaa auringonkukkaa. Petley huomauttaa, että vaikka kukkien keskellä olo voi olla voimaannuttava, tulee ympärillä olevat ihmiset huomioida ja heitä kunnioittaa.

– Tila on valtava, ja siellä on monia paikkoja, joihin voi piiloutua ilman, että kukaan löytää sinua tuntiin. Mutta nämä tapaukset ovat olleet häpeilemättömän julkisia, Petley ihmettelee CNN:n haastattelussa.

Katso myös: Eräs lentäjä joutui kuuluttamaan lennon aluksi pyynnön matkustajille, jotta nämä lakkaisivat lähettelemästä nakukuvia muille

Lentäjä kuulutti matkustajille, että nakukuvien levittäminen AirDropilla pitää lopettaa 1:28
Southwest Airlinesin lennolla koettiin kummia syskyllä 2022, kun lentäjä joutui kuuluttamaan matkustajille muistutuksen siitä, että nakukuvien levittäminen AirDropin välityksellä tulee lopettaa.

Lähteet: CNN, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat