Kimi Räikkönen ja Jari-Matti Latvala vetonauloina – myös nämä karmivat ulosajot vangitsivat MTV Urheilun lukijat vuonna 2020

Lista MTV:n verkkosivujen vuoden 2020 katsotuimmista urheiluvideoista on hyvin moottoriurheilupainotteinen. 

Ykköseksi nousi F1-kauden dramaattisin hetki: Haas-tallin Romain Grosjean selvisi kuin ihmeen kaupalla liekkimerestä Bahrainin osakilpailussa tapahtuneen ulosajonsa jälkeen (video pääkuvassa). 

Kakkoseksi mahtui marraskuisen SM-liigakierroksen mystinen hetki. Sport-KooKoo-ottelu keskeytyi yllättäen erikoisen episodin takia (video alla). 

Erikoinen tilanne pysäytti pelin Sport-KooKoo-ottelussa 1:23
Erikoinen tilanne pysäytti pelin Sport-KooKoo-ottelussa marraskuussa. 

Kolmannella sijalla palataan formula ykkösten maailmaan. Kimi Räikköstä ei nähdä enää nykyään kärkitaistossa vaisun Alfa Romeo -auton takia, mutta ohitustaidoista se ei jää ainakaan kiinni (video alla). 

Neljänneksi vertailussa tuli rallin virolaistähden ja tuolloin puolustavan maailmanmestarin, Hyundain Ott Tänakin järisyttävä ulosajo Monte Carlon MM-rallissa tammikuussa (video alla). 

Ott Tänakin hurja ulosajo tallentui videolle Monte Carlossa 0:22
Ott Tänak ajoi rajusti ulos Monte Carlon MM-rallissa (video: Jari Kostilainen).

Ralli kiinnosti, sillä viidenneksi eniten katselukertoja kerännyt video oli Jari-Matti Latvalan avoin puheenvuoro Viiden jälkeen -ohjelmassa tammikuussa. Latvala puhui siviilipuolensa kohuista ja ralliuransa kovasta kolhusta, kun hän jäi ilman sopimusta (video alla). 

Vieraana Jari-Matti Latvala 13:38
Jari-Matti Latvala kertoi avoimesti vaikeasta ajanjaksostaan Viiden jälkeen -ohjelmassa tammikuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat