Jari-Matti Latvalalta karu paljastus julkisuusmyllystä – ”Tuli pelko, kun lähti ulos ovesta”

13:38
Videolla Jari-Matti Latvala Viiden jälkeen -ohjelman vieraana.

Rallikuski Jari-Matti Latvala kertoi MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa siitä, että miten hän on päässyt yli vaikeuksista, jotka kasaantuivat sekä urheilussa että siviilipuolella. 

Latvala tuli hyväntuulisena Viiden jälkeen -ohjelman erikoisvieraaksi MTV:n studioille. Hän on hiihtänyt ja kerännyt voimia Lapin maastoissa. 

– Kunto on parempi kuin kertaakaan viime kaudella, Latvala hehkuttaa. 

Irtautuminen arjesta onkin ollut tarpeen, sillä Latvalan syksy oli rasittava. Ammatin puolella, rallissa, riitti haasteita, ja suhdekiemuroita reposteltiin laajasti medioissa. 

– Tuli pelko, että kun lähti ulos ovesta, niin joku ottaa kuvan ja sitten tulee taas tarinoita, Latvala myönsi. 

– On selvää, että media haluaa juttuja. Itsestä se on kuitenkin kiinni millaisen kuvan annat itsestäsi ja mitä suustasi päästät. 

"Käännän asian positiiviseksi"

Latvala ajoi heikoimman kauden MM-rallissa sitten tulokasaikojen. Hän ei saanut tallipaikkaa, mutta osallistuu varmasti kahteen MM-ralliin omakustanteisesti. 

Latvala vakuutti kuitenkin, ettei hän ole katkeroitunut vaikeuksista huolimatta. 

– Käännän asian positiiviseksi. Juttuja tehtiin samaa tahtia kuin jos olisin voittanut maailmanmestaruuden, vähän vaan eri tavalla, hän naurahti. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

"Käytetään energia kisoissa"

Latvala on tehnyt jo pitkään yhteistyötä urheilupsykologi Niilo Konttisen kanssa. Hän kokee saaneensa Konttiselta paljon apua. 

– Ongelma on se, että kun on monia asioita mielessä samaan aikaan pääkopassa. Niitä on vaikea sulkea pois. 

Latvala sanoi, että hän on pyrkinyt elämässään liikaa täydellisyyteen. 

– Jos kaikki ei mene niin kuin haluan, alkaa raivo. Pikkaisen pitää antaa itselleen anteeksi. Ei elämä ole koskaan täydellistä, aina on jotain. 

– Vuosi 2019 oli erittäin opettavainen. Olen ymmärtänyt, että elämässä pitää välillä rauhoittua. Käytetään se energia sitten kisoissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja