Mainos

Khloe Kardashian seurasi siskonsa jalanjälkiä: Näin hän on pudottanut lähes 20 kiloa

Khloe Kardashianin huomattava painonpudotus ei ole jäänyt medialta huomaamatta – Khloe kertoo kilojen karisseen runsaan liikunnan ja pienen ruokavaliomuutoksen avulla. 

Khloe Kardashian on kertonut olevansa "perheen läski" ja kärsineensä pitkään itsetunto-ongelmista painonsa vuoksi. Khloe on kuitenkin löytänyt motivaation ja onnistunut pudottamaan hieman yli 18 kiloa neljässä vuodessa treenin ja ruokavaliomuutosten avulla. 

Khloe Kardashian ennen ja jälkeen laihdutuksen

Khloe Kardashian laihtunut
Copyright: / All Over Press. Photographer: Mark Kreusch / Splash News.
Khloe Kardashian 2012
Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: Broadimage/REX/All Over Press.

Us-lehden haastattelussa tosi-tv-tähti kertoo käyttävänsä säännöllisesti StairMaster-kuntoilulaitetta ja harrastavansa nyrkkeilyä viisi kertaa viikossa. Khloe matkustaa paljon, mutta ei anna sen estää liikkumista ja muistuttaa muitakin, ettei kiire voi olla tekosyy liikunnan jättämiselle. 

– Voit tehdä kyykkyjä ja lankkuja missä tahansa, joten on turha sanoa, ettei sinulla ole mahdollisuutta liikkua. Pakkaan mukaani aina myös hyppynarun, se on helppoa ja kevyt kantaa mukana, hän kirjoittaa nettisivuillaan. 

Lisäksi hän on tehnyt ruokavalioonsa yhden muutoksen, jonka hän uskoo vaikuttaneen enemmän kuin minkään muun muutoksen – hän luopui kokonaan maitotuotteista. 

– Rakastan juustoja ja maitoa, mutta niiden poistaminen ruokavaliostani on saanut aikaan suuren muutoksen. Vain puolessatoista kuukaudessa pudotin viisi kiloa ilman, että tein mitään muuta – se oli uskomatonta, hän kertoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.