Kevään 2013 trendivärit tuovat auringon kotiin – inspiraatiota sisustukseen!

Pinkki, vaaleanpunainen ja keltainen ovat tämän vuoden pikkumusta, ainakin mitä sisustukseen tulee. Nauti näistä aurinkoisista väreistä pieninä ripauksina tai vaikkapa koko seinän täydeltä!

Trendivärit vaaleanpunainen ja keltainen tuovat kotiin kertasysäyksellä kevään. Pitkään pinnalla ollut mustavalkoinen osoittaa nyt kukkaan puhkeamisen merkkejä, kun kesäiseltä niityltä anastettu värimaailma valtaa sisustuslehdet ja -kaupat.

Voimakkaat printit ja tyylitellyt tekstit ovat edelleen pinnalla. Trendien seuraaja nappaa nyt ideoita kuosirikkaasta Afrikasta tai rouheasta teollisuustyylistä.

Myös vanhan ajan naisellinen Hollywood on suosittu ja klassinen tyyli: Se syntyy esimerkiksi yhdistelemällä vaaleanpunaista, beigeä ja mustaa. Lisätyyliä voi tuoda helposti esimerkiksi menneistä vuosikymmenistä muistuttavilla valaisimilla ja pienillä somiste-esineillä.

Tekstiileillä pikainen muutos

Yksi taidokkaan ja helposti muunneltavan sisustuksen pääsääntöjä on pitää suuret pinnat ja huonekalut perusväreissä, kuten valkoisessa, mustassa ja harmaassa, ja tuoda väriä tekstiilien avulla.

Osta esimerkiksi sohvalle kasa värikkäitä tyynyjä, päivitä petivaatteet tai vaihda verhot keväisempiin – pienet väriläiskät voivat parhaimmillaan muuttaa koko sisustuksesi.

Myös tuore maali on helppo tapa muuttaa kotia: Yhden seinän maalaaminen ei vie kauaa eikä maksa paljoa, mutta näkyy taatusti takariviin asti. Tänä vuonna voit valita seinällesi niin ballerinalta lainatun hennon vaaleanpunaisen, räiskyvän keltaisen kuin villin kuosinkin.

Tai nappaa vinkki alta löytyvän kuvan mukaisesti: Aseta seinälle sävytetty taide- ja kirjakokoelma ja tehosta värimaailmaa runsaalla kynttiläasetelmalla.

Lue myös:

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja