Ke$ha on räiskyvä kissanainen: Tässä on tähden tuittupäinen lemmikki

Tiesitkö, että poplaulaja Ke$ha omistaa kissan, jonka nimessä koristelee myös dollarin symboli? Tämä tuittupäinen kissaherra kulkee kaikkialle omistajansa matkassa ja jopa päivittää Twitter-tiliään säännöllisen epäsäännöllisesti.

Tiesitkö jo entuudestaan, että poplaulaja Ke$ha, 26, oikealta nimeltään Kesha Rose Sebert, omistaa viehkeän viehättävän ja sitäkin kovaäänisemmän siamilaisen kissan?

Nuoren kissaherran nimi noudattelee samaa kaavaa kuin emäntänsä taitelijanimikin: kissan nimi on Mr. Peep$. Yhteistä taivalta tällä parivaljakolla ei tosin ole kuin vasta alle vuoden: huhujen mukaan venäläinen mies oli tullut laulajan tykö ja ojentanut kissan Ke$halle eräänlaisena lahjana heinäkuussa 2012.

Mr. Peep$ vaikuttaa levyllä ja Twitterissä

Ke$han kerrotaan kutsuvan kissaansa parhaaksi ystäväkseen, eikä ihme: Mr. Peep$on muun muassa osallistunut omistajansa kuvauksiin, kiertuematkoihin sekä vieraillut jopa keikkalavalla Japanissa. Kissa kulkee muutoinkin koko ajan mukana matkassa – jopa ilman valjaita tai kantokoppaa, mikä on varsin uhkarohkeaa suurkaupungin tiimellyksessä ja ihmismassojen seassa.

Kissan kerrotaan myös vaikuttaneen emäntänsä toiseen albumiin nimeltä Warrior: CD:n esittelylehtisessä laulaja muistaa lemmikkiään erityiskiitoksin, jossa hän kehuu kissaansa söpöksi – tosin voimasanojen siivittämänä.

Mr. Peep$illä on myös oma Twitter-tilinsä, jossa kissa päivittää ajatuksiaan ja mietteitään pienen tuittupään elkein. Twitter-kuvauksessaan kissa kertoo elävänsä äitinsä varjossa, mutta rakastavansa tätä hirmuisesti. Kissa myös kuvailee olevansa erittäin suloinen, mutta myös aikamoinen ilkimys.

"Joskus minusta tuntuu, etteivät ihmiset kunnioita minua. Silloin minä revin verhot riekaleiksi. Ja sitä tapahtuukin usein."

Mr. Peep$in Twitter-päivitys 7.12.2012.

Tiesitkö tätä siamilaisesta?

– Siamilainen on hyvin puhelias ja äänekäs – jopa äänekkäin – kissarotu: ääni voi olla jopa korviasärkevä!

– Rodun thainkielinen nimi on Wichien Maat.

– Siamilaisen keskimääräinen elinikä on 15 vuotta.

– Rodulle ominaista on myös erittäin voimakas temperamentti, joka saattaa usein ilmetä mustasukkaisuutena.


AVA / Katri Koskinen

Lähde: Kesha.wikia.com, Wikipedia, Twitter, Kissanomistajan käsikirja

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja