Mainos

Käytös paljastaa uskottoman – nämä asiat yhdistävät petturimiehiä

Jos epäilet kumppanisi pettävän sinua, kiinnitä huomiota hänen käytokseensä. Se voi kertoa sinulle yllättävän paljon. 

Jos jokin asia kumppanisi käytöksessä tekee olosi epämukavaksi, nosta asia esille. Seuraavat kohdat eivät automaattisesti tarkoita pettämistä, mutta jos mies ei ota huomioon tunteitasi, hän ei ole kiintymyksesi arvoinen.

Ei jätä puhelintaan vahtimatta

Petturimiehiä yhdistää tapa, että he pitävät puhelimensa ja tietokoneensa aina visusti mukanaan. Jos mies pitää puhelimen visusti taskussaan tai muuttuu hermostuneeksi joutuessaan jättämään tietokoneen luoksesi vessassa käynnin ajaksi, hälytyskellojesi pitäisi soida. Mitä hän oikein piilottelee?

Hän on epävarma

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa selvisi, että epävarmuutta oman ammattinsa tai työnsä suhteen kokevat miehet pettävät kolme kertaa itsevarmoja miehiä todennäköisemmin. Jos miehet eivät pysty toteuttamaan maskuliinisuutta ja vallan tunnetta töissä, he toteuttavat niitä naisasioissa.

Hän on itsekeskeinen

Psykologien mukaan pettäjämiehet katselevat naisia tyypillisesti objekteina, joille heillä on oikeus tehdä, mitä he haluavat. Toisin sanoen, jos mies on itsekeskeinen tai epätyypillisen itserakas, hän ei ole arvoisesi. Jos sattuu niin onnekkaasti, että useampi kuin yksi nainen on kiinnostunut itserakkaasta miehestä, hänen egonsa vain kasvaa entisestään.

Hän juhlii usein ilman sinua

Ei voi väittää, että kaikki ilman kumppaniaan juhlivat miehet olisivat pettäjiä, mutta usein toistuvat bileillat ilman kumppania ovat selvä hälytysmerkki. Suuret ihmisjoukot yhdistettynä alkoholin laskemiin estoihin lisäävät pettämisen mahdollisuutta huomattavasti.

Hän tuntee olevansa vaikutusvaltainen

Tutkimuksissa on havaittu, että vaikutusvaltaiset ihmiset pettävät muita todennäköisemmin, sillä he luottavat omiin kykyihinsä flirttailla ja vietellä. Eivätkä nämä henkilöt halua antaa kykyjensä valua hukkaan. Onnistumiset voivat saada miehen tuntemaan itsensä voittamattomaksi.

Hän ei osoita kiintymystä

Pitääkö mies sinua kädestä, halaa tai suutelee poskelle hyvästiksi? Jos mies ei osoita sinulle näitä pieniä kiintymyksen merkkejä, asiasta kannattaa huolestua. On tieteellisesti todistettu, että pettäjällä on vaikeuksia koskettaa henkilöä, jota hän pettää.

Hän flirttailee kaikille

Joskus voi olla vaikeaa tietää, flirttaileeko mies vai onko hän vain ystävällinen. Jos mies koskettelee keskustelukumppaniaan tai ilmeilee paljon, kyse on flirttailusta. Flirttailu ei tarkoita automaattisesti pettämistä, mutta se voi helposti johtaa siihen. Jos hän ei pysty keskustelemaan muiden naisten kanssa normaalisti, kannattaa huolestua siitä, onko suhteenne niin vahvalla pohjalla kuin luulet.

Video: Katso videolta, kuinka suomalaismies lähestyy naisia baarissa. Vaikutuitko? 

Lähde: Smartparenting 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.