Mainos

Kätilöltä loistava ohjeistus – tämä jokaisen tuoreen vanhemman kannattaa ottaa käyttöön

Ajattelevaisen kätilön ohjeet on otettu netissä innostuneesti vastaan: moni on uhannut varastaa idean itselleen.

Reddit-sivuston käyttäjä teenMom86 sai kätilöltään lapun kiinnitettäväksi ulko-oveensa. Nainen jakoi saamansa yksityiskohtaisen ohjeen sosiaalisessa mediassa, ja se on otettu innostuneesti vastaan: moni on uhannut varastaa idean itselleen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Näin kätilön lapussa lukee:

"Viesti kätilöltä:

Perhe on keskittynyt rakastumaan ja opettelemaan tämän uuden ihmisen hoitoa samalla, kun he toipuvat raskaudesta ja synnytyksestä. Näinä ensimmäisinä muutamina viikkoina lepo ja apu päivittäisen elämän vastuissa ovat tärkeässä osassa toipumisen ja hyvän rintamaitovarannon keräämisessä.

Voit auttaa perhettä tunnustamalla tämän ainutlaatuisen ajan tärkeyden ja maksimoimalla rakastavan ajan uuden vauvan kanssa. Ole kiltti ja…

 • Tuo rakkautta ja onnentoivotuksia, mutta jätä tosimaailman realiteettien yksityiskohdat oven ulkopuolelle. (Jätä myös pöpöt ulos – pese kätesi!)
 • Rajoita vierailut 15 minuuttiin – jopa perhe ja ystävät voivat viedä arvokasta energiaa, jota uudet vanhemmat tarvitsevat. Jos olet täällä auttamassa, rajoita turhanpäiväisiä keskusteluja ja anna äidin levätä.
 • Tuo ruokaa perheelle (mutta älä suunnittele jääväsi syömään).
 • Tervehdi sisaruksia ensin; pyydä heitä esittelemään uusi vauva sinulle.
 • Katso, voitko auttaa pitämään sisarukset kiireisinä, jotta äiti ei alkuun jää yksin uuden vauvan ja muiden lasten kanssa. (Retki puistoon tai viihdykettä heille toisessa huoneessa.)
 • Voitko tehdä jotakin auttaaksesi, kun lähdet? Lakaista lattian, viedä roskat, pestä astiat?
 • Saavutko kylään yllättäen? Jos vierailusi ei ole elintärkeä, jätä lappu tai soita ennen kuin saavut.

Ajattelevaisuuttasi arvostetaan, kun perhe asettuu elämään ”uutta versiota normaalista”. Nopeatahtinen yhteiskuntamme antaa vain vähän vapaa-aikaa. Anna heille (perheelle) hieman tilaa nyt, mutta älä unohda palata takaisin! He arvostavat jatkuvaa tukeasi seuraavina viikkoina ja kuukausina."

***


10:21


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.