Käsittämätön tilanne kesken ottelun – "Tuomari oli kirjaimellisesti nukahtanut"

Tanskan sulkapalloilija Hans-Kristian Vittinghus todisti hämmentävää hetkeä Indonesian Mastersin ottelussa keskiviikkona. Linjatuomari oli nukahtanut kesken ottelun.

Vittinghus oli hävinnyt ensimmäisen erän 10-21 ja oli tappiolla 13-15 toisessa erässä, kun hän katsoi tuomaria nähdäkseen, että oliko vastustajan Lakshya Sensin pallo viivan ulkopuolella. Tanskalainen ei saanut minkäänlaista reaktiota tuomarilta.

– Linjatuomari oli kirjaimellisesti nukahtanut. Hän heräsi vasta kun olin puhunut hänelle useamman kerran, Vittinghus sanoi Tanskan TV2:lle.

Tanskalaispelaaja kutsui päätuomarin paikalle ja pyysi linjatuomarin vaihtoa. Tuomareiden esimies saapui paikalle ja hän päätti antaa linjatuomarin jatkaa tehtäviään.

– Linjatuomari vahvisti, että hän on tarpeeksi kunnossa jatkaakseen, Vittinghus totesi.

Tuomaria pidettiin toistuvasti hereillä, mutta se ei auttanut Vittinghusia, sillä hän hävisi ottelun suoraan kahdessa erässä.