Mainos

Käsittämätön tarina: Raskaana ollut Sandra menehtyi – lapsi syntyi 4 kuukautta myöhemmin

Aivokuolleeksi julistetun naisen vauva selvisi hengissä vastoin kaikkia odotuksia.

Helmikuun 20. päivä portugalilainen Sandra Pero sai yllättäen vakavan aivoverenvuodon ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Nopeasta hoitoon pääsystä huolimatta mitään ei ollut tehtävissä. Sandra pysyi hengissä ainoastaan elintoimintoja ylläpitävien koneiden avulla ja hänet julistettiin aivokuolleeksi.

Lääkärit olivat jo luovuttamassa, kunnes he löysivät Sandran sisältä heikon sykkeen ja totesivat naisen olevan raskaana. Vaikka äiti oli aivokuollut, hänen lapsensa selviytyi hengissä vasten kaikkia odotuksia.

– Lääkärit kertoivat, etteivät he ole koskaan nähneet kuollutta henkilöä, jonka sisällä olisi elävä vauva, lapsen isä Miguel kertoo.

107 päivää sairaalaan joutumisen jälkeen Sandran puolisosta tuli isä keisarileikkauksella.

Isä haluaa taata lapselle onnellisen lapsuuden

Miguel on joutunut kevään aikana kamppailemaan monien tunteiden kanssa, sillä Sandraa pidettiin elossa koneiden avulla neljä kuukautta sen jälkeen, kun vauvan syke havaittiin. Miguel vartioi lakkaamatta puhelinta, sillä lääkärit olisivat voineet milloin tahansa ilmoittaa, ettei lapsi olisi selvinnyt.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen kamppaillut surun kanssa, ja siellä oli kuitenkin onnea sisällä, Miguel lisää.

Kuin ihmeen kaupalla vauva kuitenkin selvisi ja syntyi keisarileikkauksella 7. kesäkuuta 32 viikon ikäisenä. Poikaa pidetään edelleen keskoskaapissa, mutta olosuhteisiin nähden hän voi hyvin. Onnellinen isä kertoo, ettei voi lakata hymyilemästä ajatellessaan poikaansa.

– Haluan Laurencolle normaalin lapsuuden. Hän on vahva persoona, sillä hän on taistellut kovasti päästäkseen tänne, Miguel kertoo.

Pian pojan syntymän jälkeen äidin elintoimintoja ylläpitävät koneet sammutettiin.

Lähteet: Mirror, Expressen 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.