Kanye Westin viimeisin tempaus oli liikaa Twitterille – räppäri häpäisi Grammy-patsaan ja joutui jäähylle

Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta 8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta

Räppäri Kanye Westin raivokas twiittaaminen jatkui taas.

Räppäri Kanye West aiheutti kesällä massiivisen kohun haukkumalla vaimonsa Kim Kardashian-Westin ja anoppinsa Kris Jennerin Twitterissä räväkän presidentinvaalikampanjaan liittyneen puheensa jälkimainingeissa.

Kardashian-West pyysi kohun jälkeen ymmärrystä aviomiestään kohtaan, koska tällä on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö jo aiemmin. Myös West pyysi vaimoltaan julkisesti anteeksi, ja pari on tiettävästi tapahtumien jälkeen pyrkinyt saamaan liittonsa paremmalle tolalle käsittelemällä asioitaan muun muassa perheloman yhteydessä.

Keskiviikkona West hurjiintui kuitenkin jälleen Twitterissä sillä seurauksella, että hän sai viihdesivusto TMZ:n mukaan 12 tunnin jäähyn palvelusta.

Westin kerrotaan rikkoneen Twitterin sääntöjä levittämällä talouslehti Forbesin toimittajan Randall Lanen yhteystietoja tilillään. Lisäksi hän haukkui toimittajaa valkoisen ylivallan kannattajaksi.

Vaikka Twitter-jäähyn kerrotaan tulleen tästä, ei Lane kuitenkaan ollut ainoa, joka sai noin sadan twiitin verran kestäneessä purkauksessa kuulla kunniansa.

Räppäri julkaisi useita twiittejä, joissa hän puhui muun muassa levytyssopimuksista ja lopulta hän julkaisi videon, missä hän ilmeisesti pissasi yhden Grammy-patsaansa päälle, jonka hän oli nakannut vessanpönttöön.

– Luottakaa minuun... Tämä ei jää tähän, West kirjoitti videon yhteydessä.

Hän on syytellyt twiiteissään sekä suuria levy-yhtiöitä että koripalloliiga NBA:ta "modernin ajan orjalaivoiksi".

Lähteet: TMZ, E! Online

Lue myös:

    Uusimmat