Kim Kardashian rikkoi vihdoin hiljaisuuden – julkaisi tunteikkaan kirjoituksen Kanye Westin mielenterveyden tilasta ja pyysi ymmärrystä

2:39
Kanye Westin vaalitilaisuuden puheesta nousi valtava kohu - "Melkein tapoin tyttäreni"

Kim Kardashian kommentoi vihdoin aviomiehensä Kanye Westin vaalitilaisuudessa pitämää puhetta ja huolestuttavia twiittejä.

Fanit ovat olleet huolissaan räppäri Kanye Westistä sen jälkeen, kun hän sunnuntaina aloitti presidentinvaalikampanjansa kohua herättäneellä puheella ja arvosteli sen jälkeen Twitterissä tiukkaan sävyyn vaimoaan Kim Kardashian-Westiä ja tämän manageriäitiä Kris Jenneriä.

Maailman seuratuimpiin henkilöihin Instagramissa lukeutuva Kardashian-West ei päivittänyt sosiaaliseen mediaan mitään useaan päivään, kunnes avasi keskiviikkoiltana Suomen aikaa sanallisen arkkunsa. Hän kommentoi miehensä tilannetta poikkeuksellisen avoimesti Instagramin Stories-osiossa julkaisemissaan viesteissä.

– Kuten monet teistä tietävät, Kanyella on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jokainen, jolla on sama sairaus tai joka on rakastanut henkilöä, jolla se on, tietää kuinka uskomattoman monimutkaista ja tuskallista sitä on ymmärtää, Kardashian kirjoitti.

Hän kuvaili miestään nerokkaaksi, mutta samalla monimutkaiseksi persoonaksi, jonka sanat ja tarkoitusperät eivät aina kohtaa. Hänen mukaansa West myös kokee paineita, koska on suosittu, tummaihoinen artisti. Lisäksi hän sanoo Westin olevan yhä tuskissaan siitä, että tämä menetti äitinsä. Westin äiti kuoli vuonna 2007 kosmeettisen leikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin.

Kardashian-West ja West ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien ja heillä on neljä yhteistä lasta.

Tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut Kardashian-West sanoi kirjoituksessaan, ettei ole aiemmin tahtonut julkisesti ottaa kantaa miehensä terveydentilaan ja siihen, kuinka se vaikuttaa perheeseen, koska hän on hyvin suojeleva sekä miehensä että pariskunnan lasten yksityisyyden suhteen etenkin terveyteen liittyvissä asioissa.

– Mutta tänään minusta tuntui, että minun täytyy kommentoida asiaa, koska mielenterveysasioihin liittyy stigmoja ja väärinymmärryksiä, hän perustelee.

– Ne, jotka ymmärtävät mielisairautta tai jopa pakonomaista käytöstä tietävät, että perhe on voimaton, ellei henkilö ole alaikäinen. Ihmiset taas, jotka eivät ole tietoisia tästä tai kaukana tästä voivat olla tuomitsevia, eivätkä ymmärrä, että yksilön on itse haluttava apua riippumatta siitä, kuinka kovasti perhe tai ystävät yrittävät.

– Pyydänkin, että sekä tiedotusvälineet että yleisö antaisivat meille myötätuntoa ja empatiaan, jota tarvitaan, jotta pääsemme tämän yli, hän lopetti.

West kohautti sunnuntaina Etelä-Carolinassa, kun hän puhui tunnekuohun vallassa siitä, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat puhuneet abortista, kun Kardashian-West alkoi odottaa parin esikoista, Northia.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, räppäri sanoi kyynelehtien.

Puheiden on sanottu järkyttäneen Kardashiania, joka on toivonut, ettei hänen miehensä nosta kampanjassaan perheen yksityiselämään liittyviä asioita esille.

Puheen jälkeen West twiittasi, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse.

Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien

Kaikki Westin twiitit ovat poistuneet nopeasti Twitteristä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja