Kanye West pyytää anteeksi vaimoltaan Kim Kardashianilta: "Tiedän satuttaneeni sinua"

8:02
Kanye Westin käytös on herättänyt huolta.

Kanye West pyytää Twitterissä julkisesti anteeksi vaimoltaan.

Kanye West on palannut Twitteriin pyytämään anteeksi vaimoltaan Kim Kardashian-Westiltä. Hän julkaisi lauantaina viestin, jossa anelee anteeksiantoa. 

– Haluan pyytää anteeksi vaimoltani Kimiltä, kun kerroin julkisesti asiasta, joka oli yksityinen. En suojellut häntä, niin kuin hän on suojellut minua. Kim, tiedän satuttaneeni sinua. Pyydän, että annat anteeksi. Kiitos, että olet aina tukenani, hän kirjoittaa

West kohautti toissa sunnuntaina Etelä-Carolinassa, kun hän puhui tunnekuohun vallassa siitä, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat puhuneet abortista, kun Kardashian-West alkoi odottaa parin esikoista, Northia.


– Minä melkein tapoin tyttäreni, räppäri sanoi kyynelehtien.

Puheiden on sanottu järkyttäneen Kardashiania, joka on toivonut, ettei hänen miehensä nosta kampanjassaan perheen yksityiselämään liittyviä asioita esille.

Puheen jälkeen West twiittasi, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse.

Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien

West kommentoi miehensä tilannetta poikkeuksellisen avoimesti Instagramin Stories-osiossa julkaisemissaan viesteissä.

– Kuten monet teistä tietävät, Kanyella on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jokainen, jolla on sama sairaus tai joka on rakastanut henkilöä, jolla se on, tietää kuinka uskomattoman monimutkaista ja tuskallista sitä on ymmärtää, Kardashian kirjoitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja