Aviokriisin keskellä rimpuilevat Kim Kardashian ja Kanye West palasivat paratiisisaarelta "paljon onnellisempina" – jatkavat perhelomailua Yhdysvalloissa

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Räppärin sekava käyttäytyminen aiheuttaa jälleen huolta

People-lehti kertoo, että loma Dominikaaniseen tasavaltaan on tehnyt hyvää julkkispari Kim Kardashian-Westin ja Kanye Westin liitolle.

Keskellä kohua heinäkuusta lähtien olleiden Kim Kardashian-Westin ja Kanye Westin uutisoitiin viime viikolla pakanneen neljä lastaan lentokoneeseen ja suunnanneen lomailemaan paratiisisaarelle. Viihdesivusto TMZ:lle kerrottiin, että matkan tarkoituksena oli pelastaa avioliitto, jonka on jo keväästä lähtien huhuttu olevan kriisissä.

People-lehden tuoreiden tietojen mukaan pari onkin palannut Dominikaaniseen tasavaltaan suuntautuneelta perhelomaltaan "paljon onnellisempina".

– Heillä oli hyvä perheloma Dominikaanisessa tasavallassa, ja he jatkavat lomailua perheen kesken Coloradossa, Peoplen lähde paljasti.

– Kim ja Kanye tulevat hyvin toimeen. He molemmat vaikuttavat paljon onnellisemmilta.

Toinen lähde kertoo lehdelle etenkin Westin nauttivan ajastaan perheensä parissa juuri nyt.

– Rehellisesti, hänellä menee hyvin ja hän on luovasti inspiroitunut.

Tästä kielii myös Westin viikonloppuna Twitteriin lataama video Dominikaanisesta tasavallasta, jossa räppäri esittelee tanssiliikkeitä yhdessä esikoistyttärensä Northin kanssa. Videon on ilmeisesti kuvannut Kardashian-West, jonka naurua kuullaan videolla miehen ja tyttären hassuttelun lisäksi. 

Superparin avioliiton tila näyttä vielä reilu viikko sitten varsin synkältä, kun pari kuvattiin Wyomingissa autosta ja Kardashian-West näytti kuvissa itkuiselta. Keeping up with the Kardashians -tähti kuvattiin myöhemmin yksin Los Angelesin lentokentällä ilman aviomiestään.

Samoihin aikoihin parin hiiskuttiin asuneen jo pidemmän aikaa enimmäkseen erillään. Westin kerrotaan viihtyneen jo viimeisen vuoden ajan Wyomingin tiluksillaan, kun taas Kardashian-West kuvaa perheensä kanssa realitysarjaansa kotiseuduillaan Los Angelesissa, missä myös perheen vanhimmat lapset käyvät koulua.

Vuonna 2014 avioituneen parin ympärillä vellonut kohu sai alkunsa heinäkuussa, kun Yhdysvaltain presidenttikilpaan ilmoittautunut West piti ensimmäisen kampanjapuheensa Etelä-Carolinassa. West kertoi puheessaan parin pohtineen aborttia, kun Kardashian-West alkoi odottaa heidän esikoistytärtään. Tämän jälkeen räppäri haukkui vaimonsa ja anoppinsa Twitterissä, missä hän muun muassa kirjoitti yrittäneensä erota vaimostaan ja vuodesta 2018 lähtien.

Kardashian-West julkaisi muutamia päiviä myöhemmin lausunnon, jossa hän pyysi ihmisiltä ymmärrystä aviomiestään kohtaan, sillä tällä on diagnosoitu jo aiemmin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Myös West pyysi myöhemmin julkisesti anteeksi vaimoltaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja