Kanye West sivalsi Twitterissä häijysti anoppiaan Kris Jenneriä – saa nyt taustatukea yllättävältä taholta

2:39
Kanye Westin tunnekuohun vallassa pitämää vallipuhetta seurasi raivokas twiittailu tämän vaimosta ja anopista

Rob Kardashianin ex-kumppani Blac Chyna on laittanut lusikkansa Kanye Westin huolestuttavia twiittejä koskevaan soppaan.

Räppäri Kanye West kohahdutti viime sunnuntaina pitämällä ensimmäisessä vaalitilaisuudessaan puheen, jossa hän tunnekuohun vallassa sanoi "melkein tappaneensa tyttärensä", koska oli keskustellut abortista vaimonsa Kim Kardashian-Westin kanssa, kun tämä alkoi odottaa parin esikoistytärtä Northia.

Puheen kerrottiin järkyttäneen suuresti Kardashian-Westiä, mutta vielä pahempaa seurasi. West nimittäin sivalsi sittemmin Twitterissä kovin sanakääntein sekä vaimoaan että tämän manageriäitiä Kris Jenneriä

Räppäri väitti sittemmin jo poistetuissa twiiteissään, että vaimo ja anoppi olisivat yrittäneet saada hänet väkisin lukkojen taakse lääkäreiden avulla. Kardashian-Jennerin perheen matriarkkaa hän haukkui nimittämällä tätä "Kris Jung-uniksi" viitaten Pohjois-Korean diktaattoriin Kim Jong-uniin, ja uhosi, ettei tällä ole asiaa hänen lastensa lähelle.

Kardashian-West julkaisi useamman päivän somehiljaisuuden jälkeen keskiviikkona tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän muistutti miehensä sairastavan kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

– Ne, jotka ymmärtävät mielisairautta tai jopa pakonomaista käytöstä tietävät, että perhe on voimaton, ellei henkilö ole alaikäinen. Ihmiset taas, jotka eivät ole tietoisia tästä tai kaukana tästä voivat olla tuomitsevia, eivätkä ymmärrä, että yksilön on itse haluttava apua riippumatta siitä, kuinka kovasti perhe tai ystävät yrittävät, hän kirjoitti.

Vaimon lausunto antoi ymmärtää, että West on jälleen huonommassa jamassa, vaikka on voinut People-lehdelle nimettömästi puhuneen lähteen mukaan paremmin jo pidemmän aikaa.

Nyt lusikkansa soppaan on kuitenkin työntänyt Kardashian-Westin veljen Rob Kardashianin ex-kumppani Blac Chyna. Hän on asianajajansa välityksellä antamassaan lausunnossa antanut ymmärtää, etteivät Westin puheet Kris Jenneristä ole välttämättä täysin tuulesta temmattuja.

– Chyna tahtoo toki Dream-tyttärensä sedälle Kanyelle kaiken mahdollisen avun, mitä hän tarvitsee, Page Sixille toimitetussa lausunnossa kerrotaan.

– Hän ei silti tahdo, että Westin kaikki viimeaikaiset lausunnot anopistaan laitetaan "hulluuden" piikkiin, kuten monet ihmiset varmasti tekisivät. Niitä ei tulisi sivuuttaa täysin.

Chyna on käynyt huoltajuuskiistaa Rob Kardashianin kanssa jo pidemmän aikaa pariskunnan 3-vuotiaasta Dream-tyttärestä.

Lisäksi myös välit koko klaaniin ovat olleet tulehtuneet, sillä Chyna on syyttänyt perhettä siitä, että hänen ja Robin elämästä kertova tosi-tv-sarja Rob & Chyna lopetettiin aikoinaan. 

Välit kiristyivät erityisen pahasti vuonna 2017, kun Kardashianit nostivat oikeusjutun Chynaa vastaan ja syyttivät tätä Robiin kohdistuneesta perheväkivallasta.

Lähteet: Page Six, Mirror, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja