Rob Kardashian syyttää ex-puolisoaan väkivaltaisesta käytöksestä – väittää Blac Chynan osoittaneen häntä aseella ja lyöneen metallitangolla

Rob Kardashianin ja Blac Chynan oikeustaistelulle ei loppua näy.

Rap-artisti Blac Chynan ex-mies Rob Kardashian hävisi heidän tyttärensä Dreamin huoltajuuskiistan. Mies ei ollut kuitenkaan oikeuden päätökseen tyytyväinen, joten hän valitti siitä. 

Kardashian väitti oikeusistunnossa, että Chyna olisi osoittanut häntä useasti aseella, sekä lyönyt metallitangolla kaksi kertaa joulukuussa 2016.

Chynan asianajajat jättivät asiasta vastaväitteen keskiviikkona, jonka People-lehti sai käsiinsä. Lauselmassa lukee, että Chynan mukaan heidän tosi-tv-ohjelmansa toiselle kaudella kuvatut, mutta julkaisemattomat materiaalit todistavat, että Kardashianin väittämää tilannetta ei oikeasti tapahtunut. Heidän ohjelmaansa oli kuvattu heti seuraavana päivänä väitetystä välikohtauksesta. 

– On olemassa 38 minuuttia korjaamatonta ja editoimatonta materiaalia, jossa on lähikuvaa Robin kasvoista, kaulasta, käsivarresta ja jaloista. On selvää, että Robilla ei ollut tuolloin fyysisiä vammoja, jotka Chyna olisi aiheuttanut, asianajajat väittävät Chynan asiakirjoissa.

Kuvausmateriaalissa Kardashian on hammaslääkärissä, jossa kamerat ovat kuvanneet hänestä lähikuvaa. 

– Voi huomata, ettei hänen kasvoissaan, kaulassaan tai käsissä ole mitään merkkejä tapahtuneesta, kirjelmässä lukee.

Kirjelmässä myös todetaan, että Kardashianilla on hyvin herkkä ja ohut iho, jossa tällaiset (väkivallan) jäljet näkyisivät helposti. Asianajajat viittaavat tällä väitteellä kyseiseen kuvamateriaaliin, kun hammaslääkärin operaatiossa käytetty minimaalinen väline on jättänyt hetkessä punaisen jäljen miehen kaulalle. 

Blac Chynan lakimies kertoi vastikään, että Kardashian ja Chynan toisen lapsen isä Tyga eivät maksaisi lainkaan elatusapuja äidille. 

– Chyna ei saa elatusapua lapsiensa isiltä Rob Kardashianilta ja Tygalta, vaikka useissa tiedotusvälineissä niin väitetään. Rob Kardashian ja hänen perheensä ovat esittäneet vääriä syytöksiä siitä, että Chyna ei olisi sopiva äidiksi. Tällä tavoin he yrittävät viedä äidin huoltajuuden tyttäreensä Dreamiin. Chyna taistelee tuomioistuimessa asiasta, erityisesti kun Dream sai kahdesti palovamman Robin luona, asianajaja kertoi. 

Chynalla on vuonna 2012 syntynyt King Cairo Stevenson -niminen poika rap-artisti Tygan kanssa. Heidän parisuhteensa kariutui vuonna 2014, kun Tyga alkoi seurustella puolestaan Kardashian-klaaniin kuuluvan Kylie Jennerin kanssa. Chyna sai vuoden 2016 marraskuussa Dream-tyttären Kylie Jennerin veljen, Rob Kardashianin kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat