Kalle Koljosen EM-kisat ohi – peikkona tuttu vastustaja

Sulkapalloilija Kalle Koljosen viime vuoden pronssimitali ei saanut saavutuksena jatkoa tämän kevään EM-kisoissa Madridissa. Hollannin Mark Caljouw pudotti tiistaina miesten kaksinpelin toisella kierroksella Koljosen jatkosta lukemin 22–20, 17–21, 21–10.

Viime vuonna Kiovassa EM-pronssia saavuttanut Koljonen oli tiistaina hyvin pelissä mukana kaksi erää. Caljouw voitti ensimmäisen erän jatkopalloilla, mutta Koljonen kuittasi toisessa erässä neljän pisteen voiton.

Kolmannessa erässä Koljosesta oli puhti pois, ja Caljouw tyylitteli voittoon kaikkiaan 52 minuuttia kestäneessä ottelussa.

EM-turnauksessa neljänneksi sijoitettu Caljouw on ollut Koljoselle vaikea vastustaja, sillä hollantilainen on vienyt pelaajien keskinäiset ottelut voitoin 6–0.