Kaikki tietävät G-pisteen – mikä ihme on U-piste! Ota selville!

Onko G-piste jo tuttu juttu? Ei hätää, tässä tulee uusi alue eroottiseen kanssakäymiseen: U-piste, naisen kehossa sijaitseva alue, jonka stimulointi johtaa upeisiin orgasmeihin.

Nainenkin saa mielihyvää eturauhasensa stimuloinnista. Opettele kumppanisi kanssa uusi naisvartalon alue ja tutustu U-pisteeseen, eli Skenen rauhasiin.

U-piste

U-pisteellä tarkoitetaan yleisesti Skenen rauhasia, jotka vastaavat miehen eturauhasia. Tämä rauhanen sijaitsee lähellä naisen virtsaputkea ja saattaa tuottaa stimuloitaessa runsaan määrän ejakulaationestettä.

Alue sijaitsee emättimen aukon yläpuolella, mutta klitoriksen ja virtsaputken aukon alapuolella. Se on erittäin herkkä ja stimuloituu yleensä tahattomasti seksin aikana.

Kosketus alueella saattaa tuntua helposti epämiellyttävältä, joten sen kanssa tulee olla hyvin tarkka.

U-pisteen stimulointi

U-pistettä voi stimuloida niin sormin kuin kielelläkin. Varmista ennen koskettelua, että alue on täysin kostea – muuten stimulointi ei tunnu miellyttävältä.

Sormileikeissä liu'uta sormesi klitoriksen ohi ja pysähdy juuri sen alle, sormesi pitäisi olla juuri emättimen aukon yläpuolella. Liikuta sormenpäätäsi pienin, pyörivin liikkein. Vältä painamasta tai hieromasta liian lujaa.

Suuseksissä alueen stimulointi on huomattavasti helpompaa. Kieli on kuin tehty tähän puuhaan, koska se tuntuu sormia miellyttävämmältä – luonnostaan pehmeältä ja kostealta.

Muista nämä:

  • U-pistettä stimuloidessa naisen saattaa yllättää vessahätä. Tämä kertoo yleensä edessä olevasta ejakulaatiosta, joten tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Voit ehdottaa kumppanillesi vessakäyntiä ennen lemmenleikkeihin ryhtymistä, jotta hän voi nauttia tunteesta huolettomasti.
  • Varmista, että kumppanisi nauttii siitä, mitä teet. Kaikki eivät pidä kaikesta. Tarkkaile hänen eleitään, ilmeitään tai kysy suoraan, jos telmitte pimeässä.
  • U-pisteen stimulointi ei tunnu hyvältä, jos ei ole rentoutunut. Rentouta partnerisi ensin esimerkiksi lämpimällä kylvyllä. Hemmottelevassa kylvyssä työpäivänkin murheet unohtuvat!
  • Uusien asioiden kokeilemisen tulisi olla hauskaa. Jos U-pisteen stimulointi ei onnistu, älä huolehdi – ehkä onnistut seuraavalla kerralla?

Makuuhuoneeseen lisäpuhtia? Tutustu Helmi-kauppaan!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Ask Dan&Jennifer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja