Mainos

Nainen: Löydä miehen kuuma piste!

Naisilla on g-piste, mutta myös miehillä on oma nautintoalueensa, eli eturauhanen.

Tutkijat ovat tulleet siihen lopputulokseen, että miesten vastine g-pistelle löytyy eturauhasesta. Kun mies kiihottuu, eturauhanen turpoaa nesteestä ja lähettää nautinnollisia viestejä miehen lantionseudulle. Lopulta reaktio huipentuu orgasmiin.

Eturauhasen löytäminen voi olla vaikeaa. Tohtori Yvonne K. Fulbright, seksikasvattaja ja parisuhdeasiantuntija, neuvoo, miten miehen kuuma piste löytyy.

1. Tiedä mitä etsit. Eturauhanen sijaitsee virtsarakon alapuolella.

2. Aina on hyvä aika! Eturauhanen on lähes aina valmis toimintaan. Tämä erogeeninen alue herää eloon, kun mies kiihottuu, mutta nautintoa voi kokea myös ilman erektiota tai muuta stimulointia. Paras vaihtoehto kuitenkin on, että mies on oikealla tuulella.

3. Ota selvää, mistä hän pitää. Kysy mieheltäsi, mistä hän nauttii. Eturauhasta voi kiihottaa monella tavoin, joten ota selvää, mikä miehestäsi tuntuu parhaimmalta.

4. Kokeile eri asentoja. Eturauhasen kiihottaminen onnistuu parhaiten, kun mies on sellaisessa asennossa, että stimulointi kohdistuu koko erogeeniselle alueelle.

5. Älä unohda seksileluja. On olemassa paljon seksileluja, jotka on suunniteltu nimenomaan kiihottamaan eturauhasta.

6. Muista, että eturauhasleikit eivät sovi kaikille. Kaikki miehet eivät nauti eturauhasen kiihottamisesta, kun taas toiset eivät ole edes kiinnostuneita eturauhasleikeistä. Ota siis asiasta selvää, ennen kuin ryhdyt toimiin!

MTV3/Helmi

Lähde: Timesofindia.indiatimes.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.