Uutta erotiikkarintamalla: G-pistettä stimuloiva ruiske

Tuoko "G-Shot" kipinän takaisin makuuhuoneeseen?

Noin 40 prosenttia naisista ei ole koskaan päässyt hekuman huipulle yhdynnän aikana. Nyt myös G-pisteen olemassaolosta keskustellaan: onko tuota nautinnolle omistettua aluetta olemassakaan, ja kuinka moni tietää, miten sitä stimuloidaan?

Nyt g-pistettä etsiville on tarjolla uusi apukeino, abc26.com kertoo. G-Shot -niminen ruiske kasvattaa suosiotaan Floridassa, Los Angelesissa ja New Yorkissa.

G-Shot tarkoittaa kollageeni- tai hyaluronihapporuisketta, jonka plastiikkakirurgi tai gynekologi injektoi naisen virtsarakon alla sijaitsevalle alueelle. Ruiskeen tarkoitus on tuoda g-piste paremmin esiin. Toimenpide on ohi kymmenessä minuutissa.

Ruiskeen omalla nettisivulla todetaan, että pilottitutkimuksessa 87 prosenttia tutkituista naisista ilmoitti kiihottuneensa enemmän sängyssä. Sivuvaikutuksiakin kuitenkin on: ruiskeesta voi seurata verenvuotoa, infektio tai jopa jatkuva kiihottuneisuuden tunne.

G-Shotin vaikutus kestää neljästä kuukaudesta puoleen vuoteen. Yksi annos maksaa huikeat 1200 dollaria, siis noin 988 euroa.

MTV3/Helmi

Lähde: Abc26.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat