Orgasmi vaikka joka päivä!

Britit ovat tunnetusti ennakkoluulotonta kansaa: englantilainen nainen päätti haluta orgasmin jokaisella seksikerrallaan, joten hänen g-pisteeseensä ruiskutettiin kollageenia.

Daily Mailin haastatteleman Caroline Cusworthin, 41, mukaan hänen seksielämänsä on nykyisin uskomatonta. Hän on ensimmäinen englantilainen nainen, jolle on tehty erityinen G-shot-operaatio. 800 puntaa maksanut hoito ei sisältänyt kirurgiaa, vaan g-pisteeseen ruiskutettiin kollageenia. Tämä parantaa naisen orgasmikykyä ja myös suurentaa g-pisteen aluetta huomattavasti.

G-pisteen alue myös nousee, minkä takia piste on helppo löytää. Carolinen mukaan lopputulos on mahtava.

– En ole koskaan kokenut mitään tällaista. Sain multiorgasmeja, jotka jatkuivat tuntien ajan. Ensimmäisen kerran kokemus oli niin intensiivinen, että olin itse asiassa hieman peloissani. Onneksi orgasmien intensiivisyyteen tottuu. Saan edelleen jokaisella seksikerralla moninkertaisia orgasmeja, mutta enää ne eivät vie jalkoja alta, Caroline kertoo.

Mysteerinen g-piste

G-piste on nimetty tohtori Ernest Grafenbergin mukaan, joka kuvaili aluetta ensimmäisen kerran 1950-luvulla artikkelissaan. G-piste on pieni mysteeri. Jotkut naiset pitävät sitä erittäin erogeenisenä ja herkkänä alueena, kun taas toiset eivät ole onnistuneet löytämään pistettään ollenkaan.

Caroline sanoo ennen olleensa näiden kahden mielipiteen välissä. Hän jopa kyseenalaisti koko g-pisteen olemassaolon.

– Ajattelin, että naiset jotka väittivät laukeavansa pelkän yhdynnän avulla, valehtelivat. Muutama vuosi sitten partnerini halusi kuitenkin löytää g-pisteeni. Käytimme yhden kokonaisen aamupäivän sen etsimiseen.

Uurastuksella oli tuloksensa: Carolinen g-piste löytyi, vaikkei etsintäprosessi Carolinen mielestä ollutkaan eroottisesti maailman upein kokemus.

– G-pisteen löytämisen jälkeen seksielämäni parani, mutta en edelleenkään saanut orgasmia jokaisella seksikerralla. Rehellisesti sanottuna g-piste voi olla todella hankala, vaikka tietäisikin, missä kohtaa se sijaitsee.

Toimenpide rantautui Amerikasta

Puolisentoista vuotta sitten Caroline kuuli, että G-shot oli rantautumassa Amerikasta Britteihin. Amerikassa toimenpidettä on tehty muutamien vuosien ajan. Caroline innostui. Toimenpiteen suoritti kosmeettinen gynekologi, professori P.K.W. Dartey.

– Professori Dartey selitti, että kollageenin ruiskuttaminen normaaliin, noin pavun kokoiseen g-pisteeseeni suurentaisi aluetta jopa neljän kuukauden ajaksi. Lopputulos pidentäisi ja voimistaisi orgasmeja.

Caroline myöntää olleensa toimenpiteen aikana hermostunut ja miettineensä, että mihin hän on oikein ryhtynyt. Toimenpiteen jälkeen seksiä ei saanut harrastaa neljään tuntiin.

– Kun vihdoin harrastimme seksiä, se oli uskomatonta.

Caroline oli lopputulokseen niin tyytyväinen, että aikoo jatkossakin otattaa pistoksia neljän kuukauden välein.

– Suhtaudun pistoksiin samalla tavalla kuin kampaajalla tai kynsimanikyristilla käymiseen. Miehelläni ja minulla on aina ollut terve seksielämä, mutta nyt seksi on parempaa kuin ikinä ennen.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat