Mainos

Kahden pojan äiti kuljeskelee kotonaan alasti – uskoo sen tekevän hyvää lapsilleen

Kahden poikalapsen äiti kertoo olevansa iloinen siitä, että hän voi kävellä kotona lastensa edessä ilman rihman kiertämää.

Kolme- ja kaksivuotiaiden poikien äidille Celine Bellille alastomuus ei ole ongelma – päinvastoin. Äiti uskoo alastomuuden tekevän pojille hyvää ja parantavan heidän itsetuntoaan. Myös perheen isä Pete omaa puolisonsa kanssa saman rennon asenteen vaatteita ja niiden käyttämättömyyttä kohtaan.

Lue myös suomalaisasiantuntijan mielipide: Minkä ikäisen lapsen kanssa vanhempi voi vielä saunoa alasti?

– Varmistamme, että he oppivat nimeään kehon osat oikein. Tarkoituksena on antaa heille jo varhaisessa vaiheessa tuntemusta kehollisesta itsemääräämisoikeudesta ja siitä, mitä ihmiset voivat koskettaa, äiti selittää.

Äiti tiedostaa, että alastomuudesta täytyy luopua

Suosittua perheblogia pitävän Bellin mukaan kaikki naiset voisivat ottaa oppia nuorista lapsista, jotka eivät vielä ole alkaneet kiinnittää huomiota omaan ulkonäköönsä. Heidän asenteensa on jotain, joka tulisi säilyttää mahdollisimman pitkään. 

– Heidän rento asenteensa on mukavaa katseltavaa ja  jotain sellaista, josta me naiset voisimme ottaa hyvin oppia, Bell toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka äiti uskoo vakaasti, että alastomuudessa ei ole mitään väärää, hän tietää myös, ettei voi jatkaa tapaansa ikuisesti. 

– Kymmenen vuoden kuluttua, kun talossani on kaksi nuorta aikuista, minun kulkemiseni ympäriinsä rinnat paljaana saattaa olla heille kiusallista, Bell toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mutta vielä nyt kun lapset ovat pieniä, vanhemmat aikovat jatkaa huoletta Aatamin ja Eevan asuissa kulkemistaan.

Lähde: TheSun

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.