Mainos

"Käänny ympäri ja poistu rakennuksesta" – koulun viesti sai vanhemmat raivoihinsa

Amerikkalainen koulu sai vanhemmat raivoihinsa passiivis-aggressiivisella viestillään.

Amerikkalaiskoulun yritys koulia oppilaistaan vastuuntuntoisia ei saanut kannatusta vanhemmilta. Arkansasissa sijaitseva katolinen koulu yritti opettaa lapsille jotain itsenäisyydestä, mutta vanhemmat ottivat nokkiinsa.

catholic

Kuvakaappaus Catholic High School for Boysin Facebook-sivuilta.

Katolinen poikakoulu oli nimittäin liimannut oveensa lapun, jossa luki: "Jos olet tuomassa poikasi unohtunutta lounasta, kirjoja, kotiläksyjä, välineitä tai muuta sellaista, ole hyvä, käänny ympäri ja poistu rakennuksesta. Poikasi oppii ratkomaan ongelmia poissa ollessasi."

Koulu julkaisi kuvan viestistä myös Facebook-sivuillaan, jossa vanhemmat päästivät vihansa näkyviin.

"Minä olen aina tuonut unohtuneet asiat ja minulla on kolme mahtavaa, hyvin sopeutunutta ja vastuullista aikuista poikaa!"

"Minun poikani ei kävisi tätä "katolista" koulua! Häpeäisitte! Vanhemmalla on viimeinen sana lapsestaan. Ei papilla, nunnalla tai kellään muullakaan."

"Näin minä opin varastamaan muiden lasten lounaat jäämättä kiinni. Laitetaan lapsi stressaavaan tilanteeseen ja he tekevät valintoja selviytyäkseen, puhuipa heille sitten hyvä tai paha moraali."

Myös koulua puolustavia kommentteja tuli. Niissä kehotettiin suuttuneita vanhempia todellakin antamaan lasten hoitaa omat asiansa ja luottamaan kouluun.

Video: Suomessa otettiin käyttöön uusi opetussuunnitelma. Mitä se tarkoittaa opettajan arjessa?

8:49

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.