Juustoa, unta, kirjoja, Facebook – tätä kaikkea ihmiset haluavat seksin sijaan

Unta. Ikuinen nuoruus. Vapaus uuden auton ostamisesta. Juustoa? Kyllä – näiden vuoksi ihmiset olisivat valmiita luopumaan seksistä. 

Seksistä on tehty tutkimus jos toinenkin. Useissa selvityksissä ihmiset pääsevät kertomaan, minkä vuoksi olisivat valmiita luopumaan seksistä.

Myös monet kaupalliset toimijat haluavat todistaa, että juuri heidän tuotteensa on seksiä tärkeämpi. Selvityksiin kannattaakin suhtautua terveellä huumorilla. 

Seksin sijaan haluaisin… 

Unta. Voittoa tavoittelemattoman, patjateollisuuden tukeman Better Sleep Councilin mukaan 80 prosenttia yhdysvaltalaisista naisista nukkuisi mieluummin. 

Ruokaa. Todayn ja deittisivu Match.comin mukaan yksi kolmesta sinkusta haluaa seksin sijaan suklaata tai hyvän pihvin. Maple Leaf Foodsin mukaan kanadalaisista 43 prosenttia rakastaa pekonia enemmän kuin seksiä.; ranskalaisista naisista 75 prosenttia söisi seksin sijaan. Suklaavalmistaja Cadburyn mukaan irlantilaisista naisista 70 prosenttia haluaa suklaata mieluummin kuin seksiä. 

Puhelimen. Markkinointitutkimusfirma Harris Interactiven jenkkiselvityksessä selvisi, että se yksi asia, jota ilman ihminen ei voi elää, on älypuhelin. Ei seksi.

Internetin. Tietotekniikkayritys Intelin selvityksen mukaan naisista 46 ja miehistä 30 prosenttia olisi selibaatissa mieluummin kuin ilman internetiä. 

Telkkarin. Brittiselvityksen mukaan 47 prosenttia miehistä luopuisi seksistä, jos tilalle tulisi 50 tuuman plasma-tv. 

Kirjan. Nettitelevisiopalvelu Now TV:n mukaan amerikkalaiset naiset nauttivat kirjoista seksiä enemmän.

Itseni. Eroottisten lelujen valmistaja JimmyJanen selvityksen mukaan 41 prosenttia amerikkalaisnaisista valitsisi masturbaation seksin sijaan. 

Hyvinvointia. Westin Hotels & Resortsin selvityksen mukaan 49 prosenttia jenkkinaisista luopuisi seksistä vuoden ajaksi, jos tilalle saisi kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Juustoa. Voittaako juusto oraaliseksin? Kyllä! Kolumbian yliopisto selvitti asiaa täysi-ikäisten opiskelijoiden keskuudessa vuosina 2006 - 2012. Keskimäärin juusto oli opiskelijoille tärkeämpää kuin oraaliseksi.

Bikinikropan. Kuntoiluun keskittyneiden julkaisujen, SHAPEn ja FitSugarin, selvityksen mukaan 68 prosenttia naisista luopuisi seksistä vähintään kuukaudeksi, jos siten vain saisi täydellisen bikinikropan. 

Facebookin. Naistenlehti Cosmopolitanin vuoden 2011 selvityksen mukaan 20 prosenttia naisista olisi ennemmin viikon ilman seksiä kuin Facebookia. 

Ostoapua auton kanssa. Automyyjä Edmundsin kyselyn mukaan yksi viidestä amerikkalaisesta olisi uuden auton ostamisen sijaan ennemmin harrastamatta seksiä kuukauden ajan. 

Nuoruuden. Kauneusalan yritys Elizabeth Ardenin kyselyyn osallistuneista 21 prosenttia luopuisi seksistä vuodeksi, jos saisi nuoremman ulkonäön. 

Opiskelua ilman kirjoja. Opiskeluohjelmistoja toimittava Kno havaitsi kyselyssään, että yksi neljästä yliopisto-opiskelijasta olisi vuoden selibaatissa, jos hänen ei tarvitsisi raahata painavia kirjoja luennolle!


Lähteet: Mid-day.com, Womenshealthmag.com, Huffingtonpost.com, Autoblog.com, Edition.cnn.com, Today.com

Lue myös:

    Uusimmat