Mainos

Joulun juhlapuvut koko perheelle: Asuissa on mistä valita!

Näin hauskoja asukokonaisuuksia talven juhlamallistoista löytyy sekä äidille ja tyttärellä että isälle ja pojalle. Jos kuvissa on ikoni, voit klikata sitä nähdäksesi lisätietoja vaatteista ja asusteista.

Tänä jouluna koko perhe löytää varmasti parhaat juhla-asut talven mallistoista. Juhlapukeutumisessa kannattaa kiinnittää huomiota väreihin, yksityiskohtiin ja näyttäviin materiaaleihin. Joulun ja uudenvuoden juhliin kannattaa pukeutua mukavasti unohtamatta kuitenkaan tyyliä!

Kauden trendivärinä punainen

Mikäs sen parempi asu joulun rientoihin kuin kaunis juhlamekko, jota kaunistaa kauden trendiväri, punainen. Perheen kaikki naiset voivat pukeutua yhtä hienostuneesti ja yhteensopivasti samanväriseen mekkoon, jossa talven juhlat otetaan vastaan tyylikkäästi.

Perheen pienimmätkin kaunottaret löytävät varmasti talven mallistoista söpön juhlaasun. Äidinkin yllä kirkaanpunainen tai viininpunainen asu näyttää upealta, mutta värikkääseen asuun voi yhdistää – aina yhtä tyylikkäät – mustat asusteet tai esimerkiksi tummanpuhuvan yläosan, joka tekee asusta hillityn.

Kivat yksityiskohdat piristävät

Joulujuhliin tai uudenvuoden karkeloihin voi pukeutua myös säväyttävästi valitsemalla ylle jotain hieman erikoisempaa. Koko pukeutumisen avain voi löytyä pienestä detaljista, josta koko look kootaan. Siinä missä äiti pukeutuu tyylikkäisiin nahkahousuihin tai jännittävään printtiin, voi tytär laittaa yleen hauskat eläinkuoriset legginsit ja söpön tyllihameen.

Asukokonaisuus voi olla yksinkertainen, mutta suuri koru tai vaatteiden graafinen linja tekee asusta mielenkiintoisen. Juhlakengäksi käyvät niin ballerinat kuin korkokengät.

Puku pikkumiehellekin

Uusi vuosi otetaan vastaan tyylillä! Sekä isä että poika – ja miksei äitikin – voivat pistää ylleen tyylikkään puvun ja kruunata asun rusetilla. Nämä herrasmiehet kääntävät varmasti monet katseet.


Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja