Mainos

Syksyn farkuissa on mistä valita – löydä oma denim-lookisi!

Nyt on aika uudistaa farkkuvarastosi. Tutustu syksyn farkkutrendeihin ja löydä oma lookisi! Klikkaa kuvan kohdalla olevaa ikonia ja pääset tutustumaan farkkuihin paremmin.

Kun syysilmat kylmenevät on syytä panostaa hyviin farkkuihin – syksyn malleissa löytyy jokaiselle jotakin. Markkinoilla on tänä päivänä farkkuja niin leveälahkeisista pillifarkkuihin kuin matalavyötäröisistä hyvinkin korkeavyötäröisiin.

Jokaisen vaatekaapista olisi syytä löytyä yhdet klassiset perusfarkut, jotka on mukava kiskaista jalkaan vähän huonompanakin päivänä. Ostoksilla on tärkeää kiinnittää huomiota farkkujen malliin ja istuvuuteen – pitäen aina mielessä aina oma vartalotyyppi. Muista valita farkkujen ja lahkeiden malli, pituus sekä vyötärön korkeus juuri sinulle sopivaksi!

Suorat farkut hoikentavat

Suoralahkeiset farkut eivät levene tai kapene suuremmin lahkeesta. Suoralahkeiset farkut ovat myös sekä reiden että pohkeen kohdalta likimain samanlevyiset. Tämän mallin avulla voi tasoittaa helposti muodokkaita jalkoja: lihaksikkaatkaan pohkeet eivät pistä silmään tässä farkkumallissa!

Omenavartaloiselle ja runsasmuotoiselle naiselle tämä housumalli on omiaan. Leveälantioisen kannattaa valita matalavyötäröinen malli, sillä lahkeet antavat kaventavan vaikutelman. Kurvejaan mielellään korostavan kannattaa sitä vastoin valita korkeavyötäröinen malli, joka kiinnittää katseet takapuoleen.

Boyfriend-farkut sopivat kapealantioiselle

Boyfriend- tai porkkanamalliset farkut ovat ylhäältä leveät ja housujen vyötärö roikkuu lantiolla. Nämä farkut ovat rennot ja mukavat jalassa, sillä ne ovat reisistä väljät ja kapenevat jalkaterää kohden. Farkkumallin tarkoituksena on luoda leikkisä illuusio siitä, että näitä käyttävä nainen olisi käynyt poikaystävän kaapilla vaatevarkaissa.

Ylisuuret boyfriend-farkut sopivat erittäin hoikalle tai kapealantioiselle naiselle. Leveälantioisen kannattaa välttää tätä mallia, ellei halua kiinnittää katseita nimenomaan lanteilleen.

Slimmit ja jegginsit korostavat säärtä

Stretch-farkut ja farkkulegginsit eli jegginsit ovat pillimäiset housut, joiden materiaalit on ohutta, joustavaa ja mukavaa deminiä. Näissä farkuissa lahkeet kapenevat huomattavasti ja niiden tiukka malli seuraa armottomasti vartalon kurveja.

Linjakkaat slim-farkut istuvat takapuolesta ja myötäilevät jalkojen muotoja nilkkaan saakka. Päärynävartaloisen muotoja tämä tyköistuva malli korostaa entisestään, mutta korkea vyötärö luo kurveja pienipeppuiselle!

Valitse joko ylipitkä pituus, jotta lahje rypyttyy kengät päälle tai lyhyempi pituus, jolloin lahje loppuu nilkkaan. On hyvä muistaa, että ostohetkellä farkkujen on hyvä olla tiukat etenkin takapuolesta ja reisistä. Näistä kohdista materiaali antaa eniten periksi käytössä, eikä kukaan viihdy huonosti istuvissa stretch-farkuissa.

Bootcut tasapainottaa lantiota ja antaa kauniit kurvit

Bootcut-farkut ovat lantion ja reisien kohdalta kapeat ja niiden lahkeet levenevät polvista alaspäin. Nämä farkut henkivät trendikästä 70-lukua! Jos haluat viedä nostalgisen lookisi äärimmäisyyksiin, valitse vieläkin leveämpi flare-malli.

Päärynävartaloinen nainen voi tasapainottaa lantion leveyttä käyttämällä bootleg-farkkuja, mutta nämä monipuoliset housut sopivat myös sirommalle ja kurveja kaipaavalle naiselle. Housujen leikkaus korostaa vartalon naisellisia muotoja ja pidentää jalkojen linjaa.

Leveälahkeisemmissa malleissa suoraan farkkumalliin kannattaa valita kunnolla pituutta, jotta lahkeet peittävät kengät tyylikkäästi.

Katso lisää Elloksen suuresta farkkuoppaasta!

Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja