Mainos

Syksyn ja talven takkimuoti on persoonallista ja monikäyttöistä – mikä on sinun tyylisi?

Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovatkin kenties vuoden tärkein vaatehankinta. Syksyn ja talven takkimuoti on persoonallista ja monikäyttöisiä, sinun tulee vain löytää omaan tyylisi sopivin.

Kaipaatko naisellisia linjoja vai kenties väljempää, maskuliinista tyyliä? Valitse yllesi joko klassinen villakangastakki, joka sopii jokaiselle naiselle, tai uskalla kokeilla rohkeampia takkimalleja. Päällystakkien runsaasta kirjosta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Syksyn muodissa murretut värit

Kesän jälkeen muodikkaimmat värit muuttuvat murretumpaan suuntaan. Pukeudu esimerkiksi trendikkäästi kirkkaansävyiseen takkiin, joka piristää pimeinä syysaamuina. Myös takit, joissa on epäsymmetrinen kaulus ja helma, erottuvat leikkauksensa ansiosta valikoimasta.

Syksyn uusista takkimalleista voi valita vartalonmyötäisen tai väljemmän leikkauksen välillä. Skandinaavinen ja perinteinen duffeli on suoralinjainen malli, jota koristavat kivat yksityiskohdat.Erikoiset soljet ja suuret taskut tekevät klassisesta takista mieleenpainuvan. Punainen väri tuo mukavasti mieleen joulun lämpimän tunnelman.

Vihreä villakangastakki on pehmeä yllä ja näyttää tyylikkään nostalgiselta. Leikkaukseltaan retrohenkinen ja väritykseltään tunnelmallinen takki sopii loistavasti talvisiin keleihin. Vilukissalle lämmin villakangastakki on turvallinen ja varma valinta – jo materiaalinsa puolesta.

Inspiroidu miesten muodista

Nyt naisetkin voivat löytää inspiraatiota pukeutumiseensa miesten muodista. Maskuliiniset vivahteet eivät kuitenkaan tarkoita naisellisuudesta luopumisesta. Miesten muodista inspiraation saaneesta takkivalikoimasta löytyy sekä maalaisromanttisia jakkuja että nuorekkaita oversize-mallisia päällystakkeja, kuten kipparitakki. Ylellinen, ratsastustyyliä henkivä asukokonaisuus on kuin suoraan brittiaateliston yltä.

Brittimuodin mukaisesti pukeudutaan nyt hillitysti pehmeisiin sävyihin tai räväkästi ruutukuosiin. Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat mitä parhaimmin rohkeat värivalinnat. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki on pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijaan. Syksyn takkivalikoimissa nähdäänkin paljon rohkeita kuoseja ja eloisia värejä.

Oversize-mallinen kipparitakki on rento ja boheemi asuvalinta, jossa maskuliiniset linjat on viety äärimmilleen. Tämä malli sopii kuitenkin hyvin myös naiselliselle naiselle luomalla mielenkiintoisen kontrastin tyttömäiseen tai romanttiseen asukokonaisuuteen. Kipparitakki on hyvin monikäyttöinen, sillä se sopii niin housujen kuin hameen seuraksi.

Tyylikkyyttä keleistä huolimatta

Syksyä varten kannattaa varautua hankkimalla takki, joka sopii myös sadekeleihin. Eri olosuhteisiin luontevasti muuntautuvia takkeja löytyy tämän syksyn mallistoista runsaasti.Hupullinen malli ja tarpeeksi pitkä helma ovat tärkeitä ominaisuuksia käytännöllistä takkityyliä havittelevalle. Kevyesti topatussa syystakissa ei tule kylmä talvipakkasillakaan.

Sporttinenkin takki voi tänä syksynä olla erityisen tyylikäs. Takke koristavat nyt kekseliäät kaulukset ja leikkaukset, jotka tekevät niistä persoonallisia. Vyötäröltä kiristettävä takki mukautuu vartalonlinjoihin ja tekee asukokonaisuudesta naisellisen.

Takki tilanteeseen kuin tilanteeseeen

Ajaton trenssi on käytännöllisyytensä vuoksi yksi tämän syksyn ykköshankinnoista. Trendikäs päällystakki sopii sekä arkeen että juhlaan ja onkin muuntautumiskyvyssään omaa luokkaansa.Näyttävä trenssi ei tarvitse seurakseen välttämättä asusteita, sillä klassikkotakki on jo itsessään dramaattinen katseenvangitsija.

Klassinen nahkatakki on tänä syksynä erityisen muodikas. Mallistoista löytyy laaja väriskaala erimallisia nahkatakkeja, joiden leikkauksissa leikitellään erityisesti naisellisuudella. Rohkean nahkaluomuksen voi yhdistää tyylikkäästi sekä glamour-henkiseen juhla-asuun että farkku-lookiin, jossa takki toimii asukokonaisuuden kruununa.

Syksyn farkuissa on mistä valita – klikkaa ja löydä oma denim-lookisi!

Syysmuodin trendeinä neuleet, vintage ja etnisyys – katso ja ihastu!

Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja