Mainos

Syysmuodin trendeinä neuleet, vintage ja etnisyys – katso ja ihastu!

Lue millaiset ovat syksyn päätrendit. Valitse mieleisesti look ja kokoa tyylisi! Klikkaa kuvan ikonia ja näet lisätietoja tuotteista.

Syksyn muotia hallitsevat upeat värit ja materiaalit, näyttävät leikkaukset sekä leikittely yllättävillä yksityiskohdilla, kuoseilla ja muodoilla. Kokeilemalla uusia yhdistelmiä löydät varmasti oman syystyylisi.

Löydä oma neuleesi!

Syksyllä inspiroidutaan pohjoisen luonnon väreistä ja kuovista sekä materiaaleista. Syksyn ehdoton trendituote on ohut ja pehmeä neule, joka lämmittää viimakeleillä. Pitkän neuletakin tai -paidan voi yhdistää niin farkkuihin, legginseihin kuin paksuihin sukkahousuihin.

Suurikokoinen ja näyttäväkuosinen neule saattaa muuttaa koko tyylin yksinkertaisesta huomiota herättäväksi. Maanläheiset värit sekä luonnolliset materiaalit ovat erityisen trendikkäitä, mutta neuleissa nähdään myös pirteitä syksyn sävyjä.

Jos mielesi tekee matkustaa jonnekin kauas, mikset aloittaisi matkaa omasta vaatekaapistasi? Tänä syksynä pukeutumiseen haetaan inspiraatiota etnisistä kuvioista ja kuoseista. Tyylisi perustana voi olla esimerkiksi jakardikuosinen neuletakki yhdistettynä mokkashortseihin. Tyylikäs fedorahattu sekä nahka- ja metalliasusteet viimeistelevät lookin.

Vintage-trendit jyräävät!

Syksyllä moni uudistaa vaatekaappinsa ja ensimmäinen kohde on oman toimistotyylin päivitys. Töissä on ihana pukeutua trendikkäästi, eikä työasun tarvitse todellakaan olla tylsä. Lyhyet jakut ja villapaidat sopivat täydellisesti niin kiireisten opiskelijoiden, ahkerien bisnesnaisten tai muiden syksyn puuhastelijoiden ylle.

Rapakon takaa kannattaa myös odottaa uusia tuulia. Talven tullessa mallia otetaan brittimuodin uudesta ilmeestä. Pukeudu Suomen säihin kuin olisit matkalla Lontoon Piccadilly Circuksesta Notting Hilliin. Valitse yllesi asuja, joita koristavat ruudut ja maskuliiniset yksityiskohdat (katso pääkuva).

Niin arki- kuin juhlapukeutumisessa 1920-luku kohtaa 1960-luvun. Nyt kunnioitetaan yksilöllistä tyyliä, jossa on säväys nostalgiaa. Uudessa muodissa noudatetaan vintage-asujen leikkauksia, kankaita ja muotoja.

Voit luoda asuusi jännittäviä kontrasteja yhdistelemällä vanhaa ja uutta sekä erilaisia materiaaleja. Anna värien ja kankaiden inspiroida ja uskalla leikitellä erilaisilla tyyleillä!

Syksyn farkuissa on mistä valita – löydä oma denim-lookisi!

Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja