Mainos

Joulupöydän kattaus kruunaa juhlan – nappaa kauneimmat vinkit kotiin!

Tee kodistasi juhlava ja kotoinen jouluksi nappaamalla parhaat vinkit sisustukseen! Klikkaa kuvassa näkyvää ikonia ja saa lisätietoa kaikista tuotteista.

Mitä sinun jouluusi kuuluu? Miten tuot juhlatunnelman kotiin ja teet sisustuksesta tunnelmallisen? Perinteisesti koti vaihdetaan joulukuntoon loppuvuoden suurimman juhlan lähestyessä, mutta ei kannata odottaa siihen asti, että kuusi kannetaan sisään. Jouluntuntua voi tuoda kotiin jo marraskuusta lähtien helposti kauniin sisustuksen avulla.

Kankaat luovat tunnelmaa

Voit pukea asuntosi jouluasuun vaihtamalla esimerkiksi verhoja, kodintekstiilejä, mattoja tai valaisimia juhlavaksi. Talvisissa kankaissa näkyy nyt jouluisia printtejä ja niissä voivat seikkailla vaikkapa hauskat joulupukit. Kaunis pellava tuo kotoisan ja lämpimän tunnelman jokaiseen huoneeseen.

Luo yhtenäinen ilme valitsemalla samankaltaisia printtejä niin jouluverhoihin, tyynyihin kuin pöytäliinaan. Joulun värit ovat perinteisesti punainen, valkoinen ja ruskea, mutta tänä jouluna myös harmaan eri sävyt näkyvät sisustuksessa.

Joulupöytä on kodin sydän

Kauniisti katettu ruokapöytä ja herkkuillallinen ovat monelle jouluillan kohokohta. Vietätpä joulua ystävien ja perheen kanssa tai jopa suuremmassa porukassa, kiinnitä huomiota kattaukseen. Valitse pöytään kauniin talviset asiat ja tunnelmallinen astiasto, joka on koristeltu vaikkapa herkin joulusydämin (katso artikkelin pääkuva).

Jouluna tulee leivottua yleensä normaalia enemmän, joten herkulliset luomukset kannattaa ehdottomasti laittaa esille. Kun pöydällä on esillä tuoreita pullia, pipareita tai joulutorttuja leviää kotoinen tuoksu läpi koko kodin.

Jouluun hiukkanen glamouria

Vaikka joulu on perinteinen juhla, on se myös tilaisuus pukeutua tyylikkäästi, nauttia vaivalla tehtyä ruokaa ja nauttia ihanasta tunnelmasta. Tuo hitunen glamouria kotiisi tyylikkäilllä kankailla ja kauneimmalla astiastolla.

Katseenkääntäjänä voi toimia joulupöydän yläpuolella kimalteleva kristalliskruunu! Valaisimissa löytyy muutenkin monenlaisia lamppuja, sähkökynttilöitä ja pahvitähtiä tunnelmaa luomaan.

Kotiin voit tuoda myös raikkautta luonnonmateriaaleilla, kuten puisilla huonekaluilla ja astioilla, tai vaikkapa laittamalla havunoksia tuohikoriin.

Unelmien koti on täynnä romanttista ja skandinaavista viehätystä

Trendikkäät neuleet sopivat arkeen ja juhlaan – näin yhdistelet rohkeasti!

Talven takkimuoti on persoonallista ja monikäyttöistä – mikä on sinun tyylisi?

Syysmuodin trendeinä neuleet, vintage ja etnisyys – klikkaa ja ihastu!

Syksyn farkuissa on mistä valita – klikkaa ja löydä oma denim-lookisi!

Teksti ja kuvat: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat