Mainos

Trendikkäät neuleet sopivat arkeen ja juhlaan – näin yhdistelet rohkeasti!

Talven paras vaatehankinta on ihana neule, joka sopii asuun kuin asuun. Klikkaa kuvien kohdalla olevaa ikonia ja näet lisätietoa vaatteista.

Syksyn muodissa neuleet ovat pukeutumisen oleellisin osa. Kauniit, kevyet neulepaidat ja -takit muuntuvat moneksi ja voivat myös antaa viimeisen silauksen asukokonaisuuteesi. Niiden avulla voit tehdä asusta kuin asusta persoonallisen yhdistelemällä rohkeasti eri tyylejä, malleja ja materiaaleja.

Tyyliä toimistoon

Uudet trendit tuovat iki-ihanan 50-luvun muotisuuntaukset nykyaikaan. Nyt pukeudutaan nostalgisesti neulepaitaan ja -takkiin fiftarityyliin. Tyylikkäät ja hillityt neuleet sopivat täydellisesti toimistotyyliin. Asua voi piristää mielenkiintoisilla kengillä, esimerkiksi ruutukuosisilla nilkkureilla.

Poolopaita sopii sekä hameen että housujen kanssa. Asuun saat tuotua lisäsäväyksen värikkäillä sukkahousuilla. Voit myös yhdistellä rohkeasti eri materiaaleja pukemalla esimerkiksi nahkahameen ihanan neuleen kanssa. Hamelookiin voit yhdistää sekä saappaat että kävelykengät – tai vaikkapa kiiltonahkaiset kiilakorkokengät!

Tuo väriä toimistotyyliisi trendikäs säväys valitsemalla ylle muutakin väriä kuin mustaa, valkoista tai harmaata. Pinkki neuletakki ja -paita herättävät huomiota ja piristävät pimeinä syksyn iltapäivinä. Asua on myös helppo muunnella nappaamalla neuletakin pois ja vaihtamalla housujen tilalle hameen. Tämä look sopii vaikka after work -illanistujaisiin.

Lämmintä vapaa-ajalle

Syksyllä neule sopii myös toimittamaan päällystakin virkaa, mutta neuleet eivät ole vain ihania lämmittäjiä. Vapaa-ajan pukeutumisessa esimerkiksi ponchomainen, oversize-kuvioneuletakki on näyttävä katseenkääntäjä ja antaa viimeisen silauksen tyyliisi. Yllesi voit valita sekä perinteisestä harvaa neuletta että ylellisen kashmirneuleen. Huomioi myös, että siuret poolokaulukset ovat nyt in ja pitkä paitamalli lämmittää lähes koko vartaloa.

Syysruskasta inspiraation saaneet alkutalven värit hehkuvat lämpiminä ja maanläheisinä, mutta myös valinnanvaraa löytyy. Pitkiä neuleita löytyy esimerkiksi uniikeista yksivärisistä sekä raidallisiin että liukuvärisiin.

Juhla-asun viimeistelijä

Vaikka neuleita käytetään usein juuri työaikana tai vapaa-ajalla, voit pukeutua trendikkääseen neuletakkiin myös juhlaa varten. Uusissa neuleissa valinnanvaraa löytyy tyttömäisistä neuletakeista pitkiin ja naisellisiin mallein.

Neulevaatteita koristavat nyt kauniit yksityiskohdat ja lumoavat palmikkokuviot, jotka sopivat hienosti juhlavaan illanviettoon, esimerkiksi pikkujouluihin. Rinnan alta sidottava neuletakki antaa kauniit empire-linjan ja ohut, vartaloamyötäilevä malli korostaa kauniisti kurveja.

Eikä juhlaa varten tietenkään tarvitse aina pukeutua hameeseen tai mekkoon. Tyylikkäät mustat housut ja huomiotaherättävä neulepaita räväkällä kuvioinnilla ovat trendikäs yhdistelmä – ja kääntävät monen juhlijan pään!

Talven takkimuoti on persoonallista ja monikäyttöistä – mikä on sinun tyylisi?

Syysmuodin trendeinä neuleet, vintage ja etnisyys – klikkaa ja ihastu!

Syksyn farkuissa on mistä valita – klikkaa ja löydä oma denim-lookisi!

Kuvat ja teksti: Ellos

Lue myös:

    Uusimmat