Mainos

Joogahousut aiheuttivat raivoa: Ylipainoinen nainen sai vihapostia asuvalintansa takia

Vihapostia saanut nainen haluaa kiittää nimettömän kirjeen lähettäjää, jonka ansiosta hän tuntee olonsa vahvemmaksi kuin aikoihin. 

Kahden lapsen äiti Kelley Markland ei muista aikaa, jolloin häntä ei olisi kiusattu kokonsa vuoksi. Floridalainen opettaja kertoo, että lapsuudesta alkanut nimittely on jatkunut pitkälle aikuisuuteen, ja välillä hän saa kuulla haukkumista jopa kadulla kävellessään.

Viimeinen pisara kuitenkin oli, kun nainen sai vihapostia housuvalintansa vuoksi. Nainen ei jättänyt asiaa sikseen, vaan päätti toimia. 

Itsevarmuus vaihtui nopeasti häpeään

Eräänä päivänä kotiin tullessaan Marklandia odotti kirje, jonka lukeminen suisti naisen elämän hetkeksi raiteiltaan. 

– Naisen, joka painaa yli 130 kiloa, ei tulisi käyttää joogahousuja. Sinun housusi sanovat jooga, mutta takapuolesi sanoo McDonald’s, anonyymissa kirjeessä kerrotaan.

Itkettyään kylpyhuoneessa yli tunnin nainen päätti kirjoittaa asiasta Facebookiin, ja pyysi nimettömän kirjeen kirjoittajaa ilmiantamaan itsensä. Markland ei voi ymmärtää, että joku aikuinen on nähnyt niin paljon vaivaa vain aiheuttaakseen hänelle pahaa mieltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jokainen, joka tuntee minut tietää, että välitän enemmän ja syvemmin kuin moni muu. Olen herkkä nainen, joka halveksii julmuutta toisia kohtaan, Markland kirjoittaa Facebookissa.

Markland lisää, ettei pukenut värikkäitä joogahousuja ylleen tuodakseen itseään esille tai ollaakseen räikeä. Hän halusi vain tuntea olonsa pienen hetken ajan itsevarmaksi. Kirje sai tämän itseluottamuksen romahtamaan nopeasti alas. 

Kirje käynnisti leggingsejä puolustavan ilmiön

Kolme viikkoa tapahtuneen jälkeen Marklandin olo on kuitenkin parantunut, ja hän on saanut itseluottamuksensa jälleen takaisin. Tämä on naisen mukaan vain ja ainoastaan niiden ihanien ihmisten ansiota, jotka ovat osoittaneet hänelle tukensa tapahtuneen tiimoilta. 

Osa naisen kollegoista on ryhtynyt käyttämään leggingsejä osoittaakseen tukensa kiusattua naista kohtaan, ja sosiaaliseen mediaan on julkaistu myönteisiä kuvia ja tarinoita hastagilla #LeggingsWin.

– Kirje tappoi minut sisäisesti ja olen edelleen hämmentynyt siitä, mutta samaan aikaan olen saanut valtavasti voimaa, Markland kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen julkaisi Facebook-sivullaan myös videon, jossa hän haluaa kiittää kirjeen kirjoittajaa, joka mahdollisti kaiken tämän.

– Kuka ikinä kirjoittikin tämän kirjeen, kiitos, koska olet aloittanut jotain niin paljon suurempaa. Tämän vuoksi löysin itsestäni voimaa, jonka olemassaolosta en tiennyt, Markland kertoo. 

Lähteet: USmagazineBubble

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.