Viiden jälkeen syyskausi alkaa – tätä kaikkea on luvassa

Viiden jälkeen palaa Maikkarin ohjelmistoon 7:11
Viiden jälkeen palaa ohjelmistoon kesäkauden jälkeen. Katso videolta, mitä kaikkea on tulossa.

Suomen ainoa kotiintulo-ohjelma palaa tänään osaksi arkirytmiä, kun MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman syyskausi käynnistyy. Tekijöiden mukaan katsojille tarjoillaan tälläkin kaudella mielenkiintoisimmat ja tuoreimmat puheenaiheet, erikoishaastatteluja sekä viihdyttävää heittäytymistä.

Syksyllä 2019 MTV3-kanavalla alkanut suora tv-ohjelma Viiden jälkeen pureutuu lupauksensa mukaisesti päivän ilmiöihin, selvittää taustoja ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä uutisten takana.

Huomenta Suomi -ohjelmassa vierailleet ohjelman vastaava tuottaja Pekko Ylönen sekä juontaja Ripsa Koskinen-Papunen lupaavat, että alkavan syksyn kattaus tarjoaa varmasti katsojille kokolailla mielenkiintoista sisältöä.

Poikkeuksellisen runsaan uutiskesän jälkeen tuottaja lupaa, että ohjelmassa mennään aiheissa pintaa huomattavasti syvemmälle tarpeen vaatiessa.

– Tarkoitus on, että menemme myös sinne syvään päätyyn, mutta annamme myös sitä viihdykettä. Jos ohjelman katsoo suorana viiden jälkeen, katsojan huomio ei välttämättä ole niin hyvin niissä raskaissa aiheissa vaan haluaa myös sitä kevyempää viihdettä, Ylönen arvelee.

Syksyn ensimmäisen lähetyksen aiheina ovat muun muassa jo käynnistynyt presidenttipeli, lintuinfluenssa sekä myös pehmeämpää sisältöä.

Lähetyksen päättävässä erikoishaastattelussa tanssahdellaan huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pyörteisiin.

– Puhumme myös joogasta, johon otetaan tänään enemmän tällaista, stereotyyppisesti sanoen, vähän kankeampaa miesnäkökulmaa, Koskinen-Papunen kertoo.

– Saamme myös Jorma Uotiselta kommentit. Hän on tällä hetkellä kiinnostava, koska hänellä oli tämä valitettava sairauskohtaus ja kuulemme, miten hän on toipunut ja mitä hän ajattelee tulevasta TTK-kaudesta.

"Maailma on nyt aika kaoottinen"

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Viiden jälkeen on tunnettu piinkovien ja tarkoin näkökulmitettujen aiheiden lisäksi lämminhenkisistä ja ihmislähtöisistä haastatteluista.

– Ohjelmalla on hyvä maine, mutta se ei tarkoita, että olisimme lässyjä. Teemme ystävällisesti ja ihmisiä kunnioittaen. Siitä olemme saaneet hirmuisesti positiivista palautetta, Koskinen-Papunen valaisee.

– Vaikka meillä on erikoishaastatteluissa koko kansan tuntemia nimiä, yritämme nostaa myös kiinnostavia tarinoita. Itsellekin tulee välillä yllätyksenä, että "vau!" kuinka kiinnostavaa sanottavaa tälläkin henkilöllä on, Ylönen lisää.

Tekijöiden mukaan median täytyy kyetä selittämään maailmaa myrskyistä huolimatta.

– Maailma on nyt aika kaoottinen, hirveästi tapahtuu ja meidänkin ohjelmamme on syksyn osalta täysin erilainen, koska ei voi tietää yhtään mitä tapahtuu. Tarvitsemme tällaista ohjelmaa, joka jäsentää ihmisille mikä on olennaista ja mistä kannattaa olla tietoinen. Selitetään ihmisille niitä aiheita, jotta hän voi hahmottaa maailmaa vähän paremmin, Ylönen päättää.

Katso videolta kooste Viiden jälkeen edelliseltä kevätkaudelta:

Viiden jälkeen palasi ohjelmistoon: Videokoosteella kevätkauden parhaita paloja 3:44

Viiden jälkeen -ohjelma katsottavissa arki-iltoina MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen tai jälkikäteen MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat