Jessy, 20, haluaa olla kuin Barbie – näin "bimboprinsessa" on muokannut ulkonäköään

Tätä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista 2:32
Miten Suomessa suhtaudutaan pistoshoitoihin? Kävimme kysymässä helsinkiläisiltä!

Saksalainen nainen ei saanut toteuttaa lapsena naisellista puoltaan ja esimerkiksi leikkiä nukeilla. Aikuisena hän on käyttänyt omaisuuden muuttuakseen itse nuken näköiseksi.

Jessy Bunny, 20, varttui pienessä maalaiskylässä Saksassa. Hän ei koskaan kokenut kuuluvansa joukkoon, sillä halusi käyttäytyä ja näyttää tyttömäisemmältä kuin mitä yhteisö salli, kertoo muiden muassa The Sun.

Perhe ei katsonut hyvällä esimerkiksi meikkaamista ja nukeilla leikkimistä.

– Vanhempani eivät pitäneet siitä, että halusin olla naisellisempi ja että kiinnostuin meikkaamisesta ja pukeutumisesta, Jessy sanoo.

Hän ei kuitenkaan aikonut alistua kohtaloonsa vaan lähti toteuttamaan itseään heti kun mahdollista. Nykyään Jessy kutsuu itseään "bimboprinsessaksi".

Tavoitteena olla "tosielämän Barbie"

Muutettuaan Itävallan pääkaupunkiin Wieniin vuonna 2019 Jessy riuhtaisi itsensä irti menneisyydestään. Ensimmäisenä nainen osti vanhempiensa hänelle säästämillään rahoilla rintaimplantit.

Kauneusleikkaus kohotti Jessyn itsetuntoa valtavasti. Hän päätti jatkaa ulkonäkönsä muokkaamista.

Jessyn ulkonäkö on muuttunut kauneusoperaatioiden myötä rajusti. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Haastattelun antamisen aikaan ulkonäön muokkaamiseen on kulunut noin 28 000 euroa. Rasvaimun, rintaimplanttien ja täyteaineiden tarkoituksena on ollut tehdä naisesta "tosielämän Barbie".

Jessy ei ole ainut haaveensa kanssa. Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi samaisella nimellä kutsutusta bulgarialaisnaisesta, jonka jättimäiset huulet vain jatkavat kasvuaan. Myös "ihmisbarbieksi" tituleerattu ukrainalaismalli on pyrkinyt tekemään itsestään nuken näköisen.

Lisää kauneusleikkauksia tulossa

Valtaisat K-kupin rinnat nykyään omistava Jessy tekee tiliä Instagram-vaikuttajana sekä jakamalla eroottista sisältöä esimerkiksi OnlyFans-palvelussa.

Jessyn mukaan "bimboyhteisö" tekee hänet äärimmäisen onnelliseksi. Hän puhuu muiden samanhenkisten kanssa esimerkiksi uusista kauneusleikkauksista, vaatteista ja elämästä "ihmisnukkena".

Jessylle on tehty hiljattain riskialtis brasilialainen pyllynkohotus. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tälle vuodelle Jessy on suunnitellut useita eri kauneusleikkauksia yhteensä 50 000 euron edestä.

Haastattelun jälkeen hän on jo käynyt suurentamassa takapuoltaan riskialttiissa leikkauksessa. Lisäksi naisen on tarkoitus muokata häpyhuuliaan, käydä nenäleikkauksessa, poistaa rasvaa leuoistaan, ottaa poski-implantit sekä muotoilla rintojaan.

Kuin Barbie ja Ken? "Ihmisnuket" ovat käyttäneet leikkauksiinsa satoja tuhansia euroja, mutta kaikkea rahalla ei saa. Katso haastattelu vuodelta 2017.

Lue myös:

    Uusimmat