"Tosielämän Barbie" ei aio lopettaa vieläkään: Andrean, 22, huulet vain kasvavat kasvamistaan – tältä ne näyttävät nyt!

Parikymppisen bulgarialaisnaisen huulet kasvavat kasvamistaan.

Bulgarialainen Andrea Ivanova, 22, on täyttänyt huuliaan hyaluronihapolla jo 20 kertaa. Naisen suunnitelmissa on kasvattaa huuliaan edelleen. "Tosielämän Barbieksi" kutsuttu Andrea kävi viime viikon tiistaina viimeisimmässä, 20. täyteainehoidossa ja on julkaissut Instagram-tilillään lisää kuvia muhkeista huulistaan yli 34 000 seuraajansa iloksi. Naisen uusista huulista uutisoivat muun muassa Mirror ja Unilad.

– Pidän uusista huulistani paljon. Pistoksen jälkeen oli vaikea syödä, ja kaksi-kolme päivää käsittelyn jälkeen se muuttuu vaikeammaksi. Siihen, mitä voin syödä, ei ole mitään rajoituksia, mediat kertovat Andrean todenneen.

Andrea uskoo huultensa olevan yhdet maailman isoimmista, jos eivät isoimmat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kritiikki ei lannista

Vuonna 2018 muodonmuutoksensa aloittanut Andrea on käyttänyt tuhansia puntia alati muuttuvaan ulkonäköönsä. Jotkut lääkärit ovat toppuutelleet naista lisätäytteiden suhteen, mutta nainen haluaisi huulistaan vieläkin isommat. Viimeisin lääkäri kuitenkin totesi, että seuraavaa täyttökertaa nainen saa odotella pari kuukautta.

Andrea saa paljon kritiikkiä megahuulistaan, mutta hänelle tärkeintä on se, että hän pitää niistä itse. Ja saa nainen paljon ylistäviäkin kommentteja Instagram-kuviinsa muhkuhuulia ihailevilta.

Ennen vs. jälkeen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mirror, Unilad


Lue myös:

    Uusimmat