Tosielämän Barbie-nuken rankka tylytys – kehottaa "rumia naisia" meikkaamaan ennen uloslähtöä

Ihmisbarbieksi tituulerattu ukrainalaismalli ei säästele sanojaan.

Ukrainalaiseksi Barbie-nukeksi nimetty Valeria Lukyanova hyökkäsi sanallisesti "rumia" naisia kohtaan sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan ilkeämielisellä videolla.

Lukyanovan mukaan niiden naisten, jotka eivät ole luonnonkauniita, tulisi käyttää aina meikkiä kotoa lähtiessään. Naisen mukaan sohvalla laiskottelu ja treenaamatta jättäminen ovat yhteydessä sisäiseen rumuuteen.

– Jotkut naiset vain kuvittelevat, ettei mikään auta heitä, vaikka he vain makaavat sohvalla syöden leivonnaisia, nainen toteaa.

Ei ihme, että mallin sanomiset ovat herättäneet närää.

– Tyypillinen runsaasti leikelty tyttö, joka kertoo muille, miten heidän pitäisi elää, totesi eräs.

Ei leikkauksia?

31-vuotias ukrainalaismalli Valeria Lukyanova tuli vuosia sitten tunnetuksi pelottavan nukkemaisella ulkonäöllään. Hän alkoi pikku hiljaa muuttaa koko olemustaan Barbie-nukeksi, jonka ulkonäköä hän oli ihaillut lapsesta saakka.

Malli itse väittää, että on käynyt ainoastaan suurennuttamassa rintansa kirurgin veitsen alla – muutoin vartalo on naisen omien sanojen mukaan luojan luoma. Sitä hän ylläpitää treenaten ja tarkkaa ruokavaliota noudattaen. Onpa hän jopa todennut elävänsä vain valon ja ilman avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


***

Lue myös:

    Uusimmat