Takana lukuisia rinta- ja pyllyleikkauksia – jopa kylkiluitaan poistattanut Kristen ei suostu lopettamaan ulkonäkönsä muokkaamista: "Perheeni pelkää, että kuolen"

2:14
Crista Jaatinen kertoo, miksi haluaa muokata ulkonäköään jo nuorella iällä.

Amerikkalaisnainen on käynyt 10 vuoden aikana lukuisissa kauneusleikkauksissa. Kristen aikoo jatkaa valitsemallaan tiellä kuolemankin uhalla, kertoo brittisivusto The Sun.

Kristen Snider, 28, kävi ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan vuonna 2010. Tuolloin 18-vuotias nuori aikuinen oli tyytymätön B-kupin rintoihinsa.

Kyseinen leikkaus oli onnistunut ensiaskel kauneusleikkausten värittämälle tielle.

Yllä olevalla videolla Crista Jaatinen kertoo, miksi hän muokkaa ulkonäköään niin nuorella iällä. Haastattelun aikaan Crista oli 18-vuotias.

Sittemmin hänen takapuolensa on operoitu uudelleen. Miten operaatio meni, sen voit lukea täältä

– Olin leikkauksen jälkeen niin onnellinen, että aloin itkeä. Palautuminen ei ollut niin kauheaa. Leikkaus todisti, että se mitä halusin, oli mahdollista. Se kehonkuva, joka minulla oli mielessäni, olisi saavutettavissa, Kristen kuvailee riippuvuutensa alkuaikoja.

Leikkauksia takana yli 20 – jopa kylkiluita poistettu

IT-alalla työskentelevä Kristen kertoo olleensa aina kiinnostunut oman ulkonäkönsä muokkaamisesta.

– Olen aina halunnut överillä tavalla kurvikkaan vartalon, sillä olen hyvin seksuaalinen ihminen, nainen perustelee äärimmäisyyksiin menevää kehonmuokkaustaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Koska olin perfektionisti, kunnianhimoinen ja luova, minusta tuli hyvin nopeasti riippuvainen kauneusleikkauksista, Kristen luettelee syitä kehonmuokkaukselleen.

Kymmenessä vuodessa kauneuskirurgisia toimenpiteitä on kertynyt yli 20. Niihin lukeutuvat rintaleikkausten lisäksi muun muassa takapuolen kohotusleikkaukset, kasvoihin tehdyt erilaiset toimenpiteet sekä kylkiluiden poistaminen.

Muokattu ulkonäkö kerää katseita

Kristenille tehdyt toimenpiteet

Rintojen suurennusleikkaukset
Viimeisimmässä leikkauksessa naisen L-kuppikoon rintoihin laitettiin uudet rintaimplantit.

Pyllynkohotukset
Naiselle on tehty brazilian butt lift, eli rasvansiirto takapuoleen. Tämän lisäksi molemmissa kankuissa on ollut implantit.

Kasvoihin tehdyt toimenpiteet
Kolmen nenäleikkauksen lisäksi naisen kasvoja on muotoiltu otsa- ja poski-implanteilla. Lisäksi huulia on täytetty useampaan kertaan.

Rasvaimu

Kylkiluiden poistaminen 

On selvää, että Kristenin muuttunut ulkonäkö herättää ihmisissä mielipiteitä. Hän kertoo saavansa ristiriitaista huomiota etenkin kotikaupungissaan.

– Saan osakseni paljon tuijotusta niin miehiltä kuin naisiltakin. Virginiassa, jossa ihmiset ovat todella konservatiivisia, saan paljon ilkeitä katseita ja silmäilyä.

Kristen kuitenkin vakuuttaa, ettei muiden mielipiteillä ole minkään valtakunnan merkitystä hänen elämäntapansa kannalta.

– Olin toistuvasti naurunalaisena koulussa, mikä pakotti minut oppimaan, että ihmisten mielipiteillä minusta ja tekemistäni valinnoista ei ole mitään väliä, Kristen toteaa.

– Olen sitä mieltä, että jos ei satuta ketään ja on itse onnellinen, kaikilla on lupa tehdä keholleen mitä haluaa, hän jatkaa.

Kauneusleikkaukset jatkuvat varoituksista huolimatta

Kristen on upottanut rahaa leikkauksiin jo 150 000 dollarin edestä, eikä aio lopettaa kehonmuokkausta ennen kuin on ulkonäköönsä täysin tyytyväinen – läheisten varoittelusta huolimatta.

– Perheeni ei pidä kauneuskirurgiasta, sillä he ovat paljon tavanomaisempia siinä, mikä on viehättävää. He ovat huolissaan siitä, että kauneuskirurgia tappaa minut vielä jonain päivänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tällä hetkellä hän suunnittelee käyttävänsä vähintään 23 000 dollaria kauneuskirurgiaan.

– Meillä kaikilla on omat mielipiteemme siitä, mikä on kaunista. Jos et ole johonkin tyytyväinen, sinun ei pitäisi vain tyytyä siihen, vaan sen sijaan tehdä töitä asian eteen, Kristen kannustaa.

Sen lisäksi, että kauneusleikkauksiin hurahtanut nainen on kauneuskirurgian puolestapuhuja, hän haluaa muistuttaa ihmisiä tärkeästä aiheesta: suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden hyväksynnästä.

– Mikä tärkeintä, ole hyväksyvä muiden ihmisten valinnoille. Ole kiltti, sillä kaikki se, mikä merkitsee, on onnellisuus, Kristen kiteyttää.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja